En ny æra

Kent Karlsson, der i 1992 blev dansk mester med Lyngby, blev udpeget som ny cheftræner, og den hidtidige cheftræner Kim Brink blev udnævnt til sportschef. 
 
Etablerede landsholdsspillere som Bjarne Goldbæk, Henrik Larsen og specielt Peter Nielsen udgjorde rygraden på et spændende hold med de to unge angribere Todi Jónsson og David Nielsen, der scorede masser af mål. 

Klubben tabte kun to kampe i efterårssæsonen, og flotte sejre over AaB (4-3), AGF (3-1) og ikke mindst 4-1 over ærkerivalerne Brøndby - med det smukke Todi-lob på Mogens Krogh  - sørgede for at løverne for første gang i flere år lå i godt til i toppen af Superligaen. 
 
I Europa Cup’en for pokalvindere blev armenske Ararat Jerevan elimineret, inden mødet med stærke Real Betis. Efter et uheldigt 0-2 nederlag i Sevilla, dominerede københavnerne opgøret i PARKEN, men havde svært ved at score, indtil Peter Nielsen udnyttede et straffespark og gjorde kampen helt åben. Da det lykkedes Betis at score et sent mål, var det samlede nederlag dog en kendsgerning.
 
I vinterpausen blev holdet forstærket med Thomas Rytter fra FC Sevilla, Thomas Thorninger fra Perugia og ikke mindst Niclas Jensen, der vendte hjem til Danmark fra et ophold i PSV.
 
Der var opløftende momenter i forårssæsonen, men det blev alligevel en frustrerende sæsonafslutning. Holdet nåede igen pokalfinalen, men tabte til Brøndby i en udsolgt PARKEN. I Superligaen tabte man også terræn og sluttede nr. 3, selv om man på sidste spilledag kunne have sikret sølvet med en hjemmesejr over AaB.

Det var en fremgang efter to meget magre sæsoner, og man kunne nu igen se frem til europæisk fodbold den kommende sæson.
 
Kort efter sæsonafslutningen købte F.C. København PARKEN og de omfattende konference- og eventfaciliteter for 138 millioner. Disse nye ikke-fodboldrelaterede aktiviteter styrkede yderligere grundlaget for virksomhedens økonomiske fremtid.