FCK's omklædningsrum

Kom med rundt i Telia Parkens kringelkroge og oplev steder, herunder omklædningsrummet, hvor der normalt ikke er adgang for offentligheden – alt sammen krydret med spændende historier og anekdoter. 

Vi har rundvisninger på udvalgte tidspunkter, oftest i skolernes ferier. Du kan til enhver tid se på denne side, om - og i givet fald hvornår - vi har planlagt rundvisninger.

I sommerferien 2020 forventes rundvisningerne at begynde i uge 29, eftersom Telia Parken er udlejet til EURO 2020 fra 18. maj til 6. juli.

Rundvisningerne begynder og slutter i Fanshoppen, hvor du skal møde cirka 15 minutter før rundvisningens start - her betaler du også for turen.

Prisen er 40 kroner for børn og 80 kroner for voksne. Hele turen tager cirka 50 minutter, og bagefter er der mulighed for også at besøge FCK Experience i Fanshoppen.

Private rundvisninger
Du kan arrangere en private rundvisning i Telia Parken - den kan max. rumme 40 deltagere og er ideel for arbejdspladser og skoleklasser o.lign. En privat rundvisning koster 1500,- og skal bookes min. 14 dage forinden på rundvisning@parken.dk 

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 7 dage.

Fra medio marts 2020 og indtil videre må vi desværre aflyse planlagte rundvisninger og åbner ikke for nye på grund af tiltagene for at begrænse Corona-smitte.