gentegningGentegning af sæsonkort er i gang

Vores eksisterende Platin- og C-tribune-kort-holdere kan nu gentegne deres faste plads frem til fristen mandag d. 17. juni kl. 12:00. 

Alle med fast adgang er blevet kontaktet via e-mail med konkret information om deres respektive muligheder til den kommende sæson. Evt. ikke-gentegnede pladser tilbydes til interesselisten.

interesselisteInteresseliste for pt. udsolgte pladser

Den store interesse for at være en fast del af vores hjemmekampe i Parken betød, at vi op til forårssæsonen måtte melde udsolgt af sæsonkort og abonnementer med fast adgang.

Nye interesserede henviser vi derfor til interesselisten, der bliver kontaktet, hvis vi kan sætte pladser i salg.

Oplevelser & muligheder

Læs mere om kampoplevelserne og de forskelige adgangsgivende produkter og deres tilgængelighed. 
Under hver tribune findes konkrete muligheder og priser.

 

FCK+ er dit alternativ til fast adgang

Med et FCK+ abonnement får du 10% rabat på billetten til 3F Superliga og DBU Pokalen (finalen undtaget) og forkøbsmulighed til udvalgte kampe – herunder slutspillet og europæiske kampe samt en række andre fanfordele.

Hold styr på abonnement og billetter i FCK-appen

Både abonnement og billetter er samlet i og kan scannes, udlånes og frigives via F.C. København-appen, hvor det eksklusive FCK+ videoindhold bl.a. også kan tilgås.

Nye regler for udnyttelse

For at sikre flest muligt F.C. Københavnere i Parken, vil der være krav til udnyttelsen for alle adgangsgivende sæsonkort og abonnementer.