Privatlivspolitik

F.C. København tager ansvaret for dit privatliv meget alvorligt, og vi forpligter os til at beskytte din personlige oplysninger. Nedenående privatlivspolitik har således til formål at oplyse dig som registreret om F.C. Københavns behandling af dine personlige oplysninger på vores hjemmesider og andre digitale platforme.

Bemærk venligst, at vores hjemmeside og andre digitale platforme kan indeholde links til tredjepartwebsites / digitale platforme, der kan have interesse for dig. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer disse websites / digitale platformes privatlivspolitikker og –procedurer, inden du anvender dem.

Hvilke personoplysninger indsamler F.C. København?

F.C. København indsamler og behandler visse almindelige personoplysninger om dig, herunder eksempelvis navn, adresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer og betalingskortoplysninger. Det kan også være nødvendigt for os at indsamle personfølsomme oplysninger om dig, herunder eventuelle handicap eller sundhedsmæssige behov.

Når du interagerer på vores digitale platforme, kan vi også automatisk indsamle følgende oplysninger om dit besøg. Dette er primært for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores fans bruger vores digitale platforme, så vi kan skabe bedre indhold og mere relevant kommunikation:

  • Hvordan du har nået vores digitale platform og den internetprotokol (IP) -adresse, du har brugt
  • Din browsertype, versioner og plug-ins og dit operativsystem
  • Hvilke pop ups eller push beskeder, du har set
  • Hvilket indhold du har ’liket’ eller delt
  • Hvilke videoer du har set og hvor længe.
  • Hvilke annoncer du har set eller interageret med på vores platforme
  • Din rejse gennem vores digitale platform, herunder hvilke links du klikker på og eventuelle søgninger, du har lavet, hvor længe du har været på en side og andre interaktioner.
  • Dit tilhørsforhold som kunde
  • Oplysninger, du udfylder i formularer

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles enten ved, at du selv indtaster dem i vores systemer, som kan blive suppleret ved en efterfølgende kontakt med dig, eller vi kan modtage dem fra andre organisationer, fx sponsorer og samarbejdspartnere.

Til hvilket formål behandler F.C. København dine personoplysninger?

F.C. København behandler dine almindelige personoplysninger til et eller flere af følgende formål:

  • At administrere og tilbyde produkter og services, som du har bedt om eller udtrykt interesse i
  • At administrere konkurrencer og andre tilbud, som du måtte deltage i
  • At kommunikere med dig i tilfælde af, at ydelsen, du har bedt om, ikke er tilgængelig
  • At personliggøre og forbedre din oplevelse på vores platforme
  • At udføre markedsundersøgelser, som kan forbedre din oplevelse og vores produkter og services
  • At indsamle din aktivitet på vores digitale platforme
  • At skabe en individuel profil for dig, der gør, at vi kan respektere dine ønsker
  • At screene for snyd og bedrag
  • At personliggøre og skræddersy den kommunikation, vi sender ud til dig

F.C. København behandler dine følsomme personoplysninger til følgende formål:

At tage hensyn til dine behov i forbindelse med en begivenhed eller service, der finder sted på stadion, så vi kan sikre din optimale komfort og sikkerhed

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamlet og behandlet til brug for ovenstående formål, sker enten 1) på grundlag af et samtykke, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a), 2) som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b), 3) som følge af, at F.C. København er retligt forpligtet hertil, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra c), eller 4) fordi det er nødvendigt for, at F.C. København kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

Der indsamles alene personoplysninger, der er nødvendige for, at F.C. København kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Såfremt du ikke giver de påkrævede oplysninger, vil det således ikke være muligt for F.C. København at tilbyde den ønskede service.

Hvem videregiver F.C. København personoplysninger til?

F.C. København videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du udtrykkeligt samtykker hertil, det er til brug for opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, eller såfremt F.C. København er retligt forpligtet hertil. Typisk vil videregivelse ske til sponsorer, samarbejdspartnere, offentlige myndigheder, revisionsfirmaer, advokatfirmaer eller pengeinstitutter eller forsikringsselskaber.

Derudover kan vi dele dine data med annonceringsnetværk og / eller sociale medier med det formål at vælge og vise relevante annoncer til dig via disse netværk / platforme og til søgemaskiner og analyseleverandører. Vi anvender fx Facebooks 'Custom Audience' service. Denne tjeneste gør det muligt for FCK at vise dig personlige annoncer, når du besøger Facebooks sociale medieplatforme. Det virker ved at konvertere din e-mailadresse til et unikt nummer, som Facebook bruger til at matche til unikke numre, som Facebook genererer fra e-mailadresser til sine brugere. Du kan altid blokere Facebook i brugen af denne via din Facebook profil.

F.C. København benytter sig derudover af en række tredjeparter, der opbevarer og behandler data på vegne af F.C. København. Disse databehandlere er uberettigede til at anvende dine personoplysninger til egne formål. Vi anvender derudover alene databehandlere indenfor EU/EØS eller lande der yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Cookies

Vi benytter standardteknologien ’cookies’ på vores websites. Cookies er små informationstyper, der gemmes af din browser på din computers harddisk, og de bruges til at registrere, hvordan du navigerer på denne hjemmeside ved hvert besøg. Vi anbefaler at læse vores cookiepolitik på https://www.fck.dk/cookies

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og F.C. København sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af det formål, hvortil de er indsamlet.

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger. Derudover har vi sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte vores papirbaserede systemer og computerbaserede databaser mod tab og misbrug, som vi kun giver adgang til, når det er absolut nødvendigt, og anvendelsen af de personoplysninger oplysninger indeholdt i vores systemer og databaser sker kun under strenge retningslinjer herfor.

Hvis din adgang til bestemte områder på vores digitale platforme kræver adgangskode, er du ansvarlig for at holde din adgangskode sikker og fortrolig. Du må ikke dele eller oplyse din adgangskode med andre.

Ret til indsigt og berigtigelse

Hos F.C. København har du altid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Derudover har du ret til at få opdateret, slettet eller blokeret oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen. Dette kan ske ved, at du skriver til os på https://www.fck.dk/dataformular. Du kan også opdatere dine personoplysninger ved at ændre din profil på vores hjemmeside. Vi opfordrer dig til at opdatere dine personoplysninger, så snart der sker en eventuel ændring af disse.

Ret til at gøre indsigelse

I tilfælde af, at dine personoplysninger behandles for, at F.C. København kan forfølge en nødvendig og legitim interesse, eller hvis dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling, hvorefter F.C. København ikke længere vil behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter. Dette kan også ske på https://www.fck.dk/dataformular.

Hvis du har abonneret på at modtage marketingkommunikation, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af de e-mails, du har modtaget.

Samtykke

I tilfælde af, at F.C. København behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid meddele os på https://www.fck.dk/dataformular, at du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, hvorefter F.C. København ikke længere vil behandle dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du tilbagetrækker et samtykke, vil F.C. København ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig.

Klage

Klage vedr. behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Anden generel vejledning og information kan findes på www.datatilsynet.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på følgende:

PARKEN Sport & Entertainment A/S

CVR-nr. 15 10 77 07

Per Henrik Lings Allé 2

2100 København

http://kundeservice.fck.dk

Vi tilstræber at opfylde en høj standard, og vores politikker og procedurer bliver derfor løbende under revision. Fra tid til anden kan vi ændre denne privatlivspolitik.

Vi anbefaler dig derfor løbende at holde dig opdateret på denne side.