Kampdage

Akkrediteringer, Superliga og pokal
Journalister og fotografer skal søge akkreditering til F.C. Københavns hjemmekampe på 3fuperliga.dk/akkreditering. Spørgsmål om dette rettes til akkreditering@superliga.dk

Øvrige spørgsmål kan rettes til F.C. København på akkreditering@fck.dk.

Fristen for akkreditering er kl. 12 to dage før en kampdag.

Akkrediteringer, europæiske kampe
Akkreditering til europæiske hjemmekampe sker i FCK's eget system - klik her.

Fristen for akkreditering er normalt kl. 12 fem dage før en kampdag.
 
Parkering i Parken
F.C. København råder over et begrænset antal presse-parkeringspladser, som fordeles til fotografer fra kamp til kamp.
 
Presseindgang
Alle journalister, fotografer mv skal benytte presseindgang A12 for enden af A-tribunen op mod Per Henrik Lings Alle (ved siden af de store porte).

Indgangen åbner normalt to timer før kick-off, og indtil da er der kun adgang via porten for TV- & radio-rettighedshaverne samt udeholdets mediefolk.
 
Presserum (Mediecenter)
På 1. sal i ”tårnet” mellem A- og D-tribunen er der presserum. Her udleveres holdopstillingerne ca. en time før kick-off, og der serveres lidt at drikke og spise. 
 
Pressepladser
Pressepladserne er på de forreste rækker midtfor på Øvre A-tribunen, og normalt er der ikke nummererede pladser. Hvis der er, fremgår placeringen af opslag i presserummet.
 
Fotografer
Fotografer skal også benytte indgang A12 samt presserummet. Fotografer på baneområdet skal bære pressevest, der udleveres ved A12, og skal afleveres i fotorummet snarest efter kampen, og inden man forlader Parken. Der hæftes for pressevesten, hvis den ikke leveres tilbage.
 
Internet
Netværket "Press" er forbeholdt pressen og er tilgængeligt både i presserummet og på pressetribunen. Password udleveres af presseværterne.

Der er installeret faste internet-forbindelser bag de to mål, som fotografer kan bruge som alternativ til wifi og 5G. Man skal blot selv medbringe et internet-kabel fra boksen til fotopladsen.
 
Mixed Zone
Der er ikke pressemøder efter 3F Superliga-kampe, men spillere og trænere er tilgængelige i Mixed Zone, som er placeret ved siden af spillertunnelen. Der er kun adgang til Mixed Zone via A12 eller fra baneområdet (fotografer).
 
Spørgsmål
På kampdage kan spørgsmål mv rettes til kommunikationschef Jes Mortensen eller journalist Torkil Fosdal, ligesom vores presseværter vil være behjælpelige.