Kampdage

Akkrediteringer
Journalister og fotografer skal selv akkreditere sig til F.C. Københavns hjemmekampe på superliga.dk. Spørgsmål om dette rettes til akkreditering@superliga.dk
 
Fristen for akkreditering er normalt to dage før en kampdag.

Akkreditering til europæiske hjemmekampe sker i FCK's eget system - klik her.
 
Parkering i Parken
F.C. København råder over et begrænset antal presse-parkeringspladser (indkørsel fra Øster Alle ved B-tribunen). Akkrediterede kan spørge om en parkerings-tilladelse ved at maile til kommunikationschef Jes Mortensen på jmo@fck.dk
 
Presseindgang
Alle journalister, fotografer mv skal benytte presseindgang A12 for enden af A-tribunen op mod Per Henrik Lings Alle (ved siden af de store porte). Indgangen åbner halvanden time før kick-off, og indtil da er der kun adgang via porten for TV- & radio-rettighedshaverne samt udeholdets mediefolk.
 
Presserum
På 1. sal i ”tårnet” mellem A- og D-tribunen er der presserum. Her udleveres holdopstillingerne ca. en time før kick-off, og ydermere serveres der lidt at drikke og spise. 
 
Pressepladser
Pressepladserne er på de forreste rækker midtfor på Øvre A-tribunen, og normalt er der ikke nummererede pladser. Hvis der er, fremgår placeringen af opslag i presserummet.
 
Fotografer
Fotografer skal også benytte indgang A12, hvorfra der er adgang til fotorummet i porten, hvor spillerbusserne bl.a. kører ind og ud. Fotografer på baneområdet skal bære pressevest, der udleveres ved A12, og skal afleveres i fotorummet snarest efter kampen og inden man forlader Parken. Der hæftes for pressevesten, hvis den ikke leveres tilbage. 
 
Man kan også låne et opbevaringsskab med tilhørende nøgle.
 
Internet
Netværket "Press" er forbeholdt pressen og er tilgængeligt både i presserummet og på pressetribunen. Password udleveres af presseværterne.

Der er også gratis trådløst netværk på stadion, hvor man skal blot registrere sig med mobilnummer og e-mail.

I fotorummet er der desuden fast bredbåndsforbindelse.
 
Mixed Zone
Der er ikke pressemøder efter 3F Superliga-kampe, men spillere og trænere er tilgængelige i Mixed Zone, som er placeret ved siden af spillertunnelen. Der er kun adgang til Mixed Zone via A12 eller fra baneområdet (fotografer).
 
Spørgsmål
På kampdage kan spørgsmål mv rettes til kommunikationschef Jes Mortensen eller journalist Torkil Fosdal, ligesom vores presseværter vil være behjælpelige.