Robert Skov

Robert Skov er nu solgt til Hoffenheim

Robert Skov er nu solgt til Bundesliga-klubben TSG Hoffenheim 1899 og skifter med øjeblikkelig virkning.

Robert kom i januar 2018 fra Silkeborg IF og har spillet 72 kampe og scoret 33 mål i alle turneringer. Sidste sæson blev han historisk ved at blive topscorer med 29 mål i Superligaen.

- - - -

En fantastisk udvikling
”Robert har været gennem en fantastisk udvikling i sin tid i FCK!" siger Ståle Solbakken.

"Den første halvsæson skulle han lære en masse, og vi gav ham masser af spilletid og tålmodighed, for at han kunne blive en god FCK-spiller. Det må man sige, at han blev. Den seneste sæson var helt sensationel i forhold til hans mange mål og udvikling.”

En aftale er en aftale
”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi havde håbet, at vi kunne beholde Robert lidt længere, da vi har nogle vigtige kampe foran os. Men da vi hentede ham, lavede vi også en gentleman-aftale om, at han kunne komme afsted, hvis det rigtige bud kom, og en aftale er en aftale."

"Hoffenheim kom med et økonomisk attraktivt bud, men vi har kun solgt, fordi Robert virkelig gerne ville tage den her chance. Det respekterer vi, og vi ønsker Robert og hans familie alt det bedste i fremtiden. Vi glæder os til at følge ham og hans venstreben i Bundesligaen,” slutter Ståle.

- - - -

Et kæmpe privilegium
Robert Skov fik for nylig også debut på det danske A-landshold og ser nu frem til et nyt skridt i karrieren:

”Det har ikke været for sjov, når jeg har sagt, at jeg har haft det fantastisk i FCK."
 
"Det har været en kæmpe privilegium for mig at spille for klubben, og jeg skylder en stor tak til alle mine holdkammerater, staben og alle i organisationen for, at jeg er endt i den her situation."

Stort at opleve opbakningen
"Jeg har virkelig følt mig godt tilpas fra start og haft optimale muligheder for at udvikle mig som spiller. Jeg er blevet vist stor tillid og lært vildt meget."

"Samtidig har det også været stort for mig at opleve den enorme opbakning, jeg har mødt fra fansene hele vejen. Især i den periode, hvor jeg ikke bare scorede en masse mål, men også brændte straffespark i Brøndby og skulle falde til. Den støtte har jeg sat stor pris på."

Muligheden for god til at sige nej
”Jeg føler, at den her mulighed er for god til at sige nej til. Det er en rigtig god klub i en fed liga, som jeg altid har drømt om at prøve mig af i. Hoffenheim har været meget grundige og virkelig ønsket mig, og jeg glæder mig til at komme i gang."

"Omvendt er det også trist at forlade FCK og København allerede, for det er gået meget hurtigere, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg kommer til at savne alle og vil helt sikkert følge holdet og klubben i fremtiden,” slutter Robert Skov.

- - - -

Alle i F.C. København ønsker Robert alt det bedste i fremtiden og takker for hans flotte indsats for klubben.