Jens Stage

FCK henter Jens Stage i AGF

FCK har købt midtbanespilleren Jens Stage fri af AGF og er blevet enige med ham om en aftale til sommeren 2024.

22-årige Jens Stage har spillet i AGF siden 2016, optrådt som anfører for klubben i en lang række kampe og var også en del af U21-landsholdet ved sommerens EM-slutrunde.

”Vi har som mange andre fulgt Jens tæt i Superligaen, og vi synes, at han særligt det seneste år har haft stor fremgang," siger manager Ståle Solbakken

"Specielt efter han har spillet den samme position over tid, har vi set konturerne af en meget spændende spiller, som kan tilføre os kompetencer, som de andre midtbanespillere ikke har så meget af. Så vi får en holdspiller. Vi får en spiller, som vi tror på kan bidrage både på og udenfor banen,” siger Ståle og beskriver Stage således:

”Han har et stort drev med bolden, et godt hovedspil, stort løbepensum og dækker store rum på banen. Han er også blevet en meget, meget bedre pasningsspiller i takt med, at han har spillet den samme position i længere tid. Og så er der fortsat, synes vi, et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at hjælpe Jens til at forløse.”

Jens Stage glæder sig til den nye udfordring i København og især udsigten til international fodbold:
 
”FCK er ubetinget Nordens største klub. Jeg har haft en fantastisk tid i AGF og har været totalt glad for at være der, det skal jeg ikke lægge skjul på, men jeg har også lige været afsted til en slutrunde, og jeg har virkelig fået mod på mere."

"FCK er en stor klub, og selvom jeg er fra Aarhus, så er jeg helt med på, hvad FCK er for en størrelse. Jeg kan godt lide ambitionerne og den måde man gør tingene på i FCK. Holdet er altid en enhed, og alle arbejder hårdt. Det passer godt med min indstilling til tingene."

"Jeg ser frem til at spille med om titler og spille europæisk fodbold. Jeg ser det som et godt match over hele linjen, og jeg er utroligt glad for at være her."

”Jeg vil arbejde for at blive den bedste fodboldspiller, jeg overhovedet kan blive, og det matcher FCK's ambitioner og udtryk. Jeg har set spillere som Rasmus Falk og Robert Skov tage samme skridt og udvikle sig stærkt, og jeg vil forsøge at byde mig til hjælpe holdet til succes."

"Nu ser jeg frem til at møde alle holdkammeraterne i Østrig, hvor jeg vil give den fuld gas på træningsbanen og vise mig frem. Og måske få øvet mit norske lidt,” siger Jens Stage.

Jens Stage får trøje nummer 6 og støder til træningslejren i Østrig på onsdag. Alle i klubben ønsker at byde ham velkommen til København og FCK.

FAKTA:
Navn: Jens Stage
Født: 8. november 1996
Position: Midtbanespiller
Tidligere klubber: Lyseng, Brabrand og AGF.