Victor Nelsson

FCK henter Victor Nelsson

Forsvarsspilleren Victor Nelsson er ny FCK-spiller i den kommende sæson på en aftale til sommeren 2024. 20-årige Nelsson kommer fra FC Nordsjælland.

Han fik sin debut for FC Nordsjælland allerede i 2016 og er siden noteret for 99 kampe. Han var anfører for klubben og også for det danske U21-landshold ved sommerens EM-slutrunde, ligesom han blev udtaget til A-landholdstruppen.

- - - -

Ståle: "Stort talent og potentiale"
”Victor er et meget stort talent og har et stort potentiale for at hæve sit niveau yderligere internationalt," siger Ståle Solbakken og uddyber:

"Han har trods sin unge alder store lederegenskaber og tager gerne ansvar både i spillet og omkring kulturen i klubben. Vi ser Victor som en både duelstærk og teknisk dygtig forsvarsspiller, der er taktisk godt skolet i FC Nordsjælland. "

"Han ved hvad der skal til"
"Derfor er vi også overbeviste om, at vi hurtigt kan integrere Victor i vores måde at spille på og udvikle ham til en stærk FCK-stopper. Han har redskaberne til det, og han kender både os og ligaen, så han ved, hvad der skal til.”

- - - -

Nelsson: "Som at tage til en udenlandsk klub"
”For mig at se svarer et FCK-skifte til at tage til en udenlandsk klub," siger Victor Nelsson.

"FCK er en klub med internationale ambitioner, som altid har et klart defineret mål om at vinde mesterskabet i Danmark. Det tiltaler mig enormt meget, at jeg bliver del af en klub, som vil ud og vise København og Danmark frem i Europa og måle sig med de bedste – og lykkedes med det år efter år."

"Samtidig er det også en klub, der har en helt vildt fed hjemmebane, som alle danske spillere drømmer om at spille på foran en stærk fanskare,” fortsætter Victor Nelsson, der allerede er rejst til Østrig for at slutte sig til truppen:

"Har stadig masser at lære"
”Jeg bliver del af en fantastisk stærk trup, og jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til at opnå klubbens målsætninger."

"Jeg har stadig masser at lære som fodboldspiller og menneske, og jeg ser FCK som det perfekte sted at gøre det. Der bliver arbejdet med nogle andre principper på banen, men jeg kender jo FCK's spillestil på egen krop og tror hurtigt, at jeg kommer ind i det."

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og ser frem til masser af spændende opgaver her!”

- - - -

Victor Nelsson får trøje nummer 25 i FCK.

Fakta
Navn: Victor Nelsson
Født: 14. oktober 1998
Position: Forsvarsspiller
Tidligere klubber: FC Nordsjælland