Jesse Joronen

FCK sælger Jesse Joronen til Brescia Calcio

F.C. København har solgt Jesse Joronen til Serie A-klubben Brescia Calcio efter en enkelt sæson i FCK-trøjen.
 
Joronen kom fra AC Horsens i sommeren 2018 og var en del af det FCK-hold, der kvalificerede sig til gruppespillet i Europa League og vandt det danske mesterskab. I alt har 26-årige Joronen spillet 38 kampe for løverne.
 
”Vi har været meget tilfredse med Jesse, der har gjort det godt for os i den forgangne sæson," siger manager Ståle Solbakken.

"Ikke mindst i kampene mod Atalanta leverede han præstationer på meget højt niveau og holdt clean sheet over to kampe plus forlænget spilletid mod det mest scorende hold i den seneste sæson i Serie A.”
 
”Hans præstationer for os har naturligvis også øget interessen for ham, og vi har fået et rigtigt godt bud fra Brescia, som vi er blevet enige med. Det giver Jesse en stor mulighed, og vi er tilfredse med handlen."

"Vi har allerede hentet Sten Grytebust, og vi er tæt på endnu en kvalificeret keeper, så vi er dækket stærkt ind i den kommende sæson,” siger Ståle Solbakken.

- - - -
 
Jesse Joronen ser tilbage på sin tid i FCK med stor glæde, men ser også frem til Serie A, som Brescia netop er rykket op i:
 
”Jeg har virkelig haft det fantastisk i F.C. København, som har været den bedste tid i min karriere indtil nu," siger Jesse Joronen.

"Jeg har følt mig velkommen og værdsat fra dag et, og jeg har trods kort tid i klubben knyttet mig til både den, fansene og byen."

"Derfor er det også vemodigt at sige farvel allerede. Jeg har haft store oplevelser her, og mesterskabet med FCK vil altid stå som noget helt særligt for mig."

"Jeg vil gerne sige en stor tak til alle i og omkring klubben for deres støtte og de oplevelser, vi har haft sammen. Nu gælder det et nyt eventyr i en af verdens største ligaer, og den udfordring bliver et nyt spændende kapitel for mig.”

- - - -
 
Alle i FCK takker Jesse for hans indsats for klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.