Denis Vavro

Denis Vavro solgt til SS Lazio

F.C. København har solgt den slovakiske forsvarsspiller, Denis Vavro, til den italienske Serie A klub SS Lazio. Vavro skifter med øjeblikkelig virkning.

Denis Vavro kom til FCK i sommeren 2017 og har siden spillet 85 kampe i den hvide trøje, mens han ligeledes er blevet slovakisk A-landsholdsspiller i samme periode.

Ståle: Et skoleeksempel på udvikling og salg
”Denis er på mange måder et skoleeksempel på, hvordan vi gerne vil udvikle spillere i FCK og sende dem videre til de største ligaer og klubber," siger Ståle Solbakken og fortsætter:

"Denis kom som en meget talentfuld, men også ufærdig spiler, og han har taget store udviklingsmæssige skridt i især det seneste år, efter han fik lang snor og lærte meget det første år hos os.”

Ståle: Vi beholder styrken i holdet
”Vi har nu fået et attraktivt økonomisk tilbud fra SS Lazio, og det er samtidig en stor mulighed for Denis. Kombineret med, at vi har fået en afløser på plads, har vi valgt at sige ja."

"Vi ville ikke have gjort det her, hvis ikke vi følte, at vi beholdt styrken i holdet, og det mener vi, at vi gør med den nye spiller."

"Denis har været et stort aktiv for os, og vi har nydt hans energi og stærke mentalitet, som også har været vigtig for holdet. Vi er stolte over, at vi kan sende en meget dygtig spiller videre, og vi ønsker alle Denis alt det bedste i fremtiden i Italien,” slutter Ståle.

- - - -

Vavro: Taknemmelig over alt jeg har lært
”Jeg har virkelig haft det fantastisk i FCK, som jeg skylder alt for den her mulighed," siger Denis Vavro.

"Jeg er meget taknemmelig over alt det, jeg har lært fra trænere og medspillere i klubben, som har hjulpet mig til at udvikle mig som spiller og som menneske."

"Det er den oplæring som professionel fodboldspiller på og udenfor banen, der har bragt mig til den her store chance."

Jeg vil være FCK-fan for altid
”Vi har haft mange gode oplevelser sammen som hold. Jeg vil altid huske vores aften hjemme i København mod Atlanta, og jeg vil altid føle mig som en del af klubben og holdet."

"Jeg vil også gerne takke de mange FCK-fans, der har støttet mig både i gode og dårlige tider, når jeg og holdet havde mest brug for det."

"Jeg kommer til at savne dem, men jeg vil også selv være FCK-fan for altid, og jeg glæder mig til at besøge København igen i fremtiden,” siger Denis Vavro.

- - - -

Alle i FCK ønsker Denis Vavro alt muligt held og lykke i fremtiden!