Michael Lüftner udlejes til Omonia Nicosia

Michael Lüftner udlejes til cypriotiske Omonia Nicosia i hele den kommende sæson.
 
Michael Lüftner kom til FCK fra tjekkiske Slavia Prag i sommeren 2017 og har spillet 52 kampe for klubben. Han blev dog ramt af en alvorlig skade i september 2018 og har siden genoptrænet, og nu bliver han lejet ud for at få den nødvendige kamptræning:
 
”Michael har arbejdet hårdt og professionelt for at komme tilbage efter sin skade, og han har nu nået det punkt, hvor han skal spille så mange kampe som overhovedet muligt for at nå 100 procent," siger Ståle Solbakken.

"Det bliver svært for ham i FCK med den konkurrencesituation, vi har lige nu, og derfor er det her en god løsning for alle parter. Samtidig får han Henning Berg som træner på Cypern og han er en dygtig træner, der arbejder med de samme defensive principper, som vi gør i FCK.”
 
”Lejeaftalen giver mening både på den korte og den lange bane. Michael er stadig en ung spiller, som blev kastet ud i mange vanskelige opgaver for os fra start og det er positivt, at han nu får chancen for en frisk start i et nyt miljø, hvor vi vil følge hans udvikling,” slutter Ståle.
 
Michael Lüftner glæder også over udsigten til at komme tilbage i kamp:
 
”Jeg er blevet behandlet rigtigt godt i FCK under mit skadesforløb, og jeg har nu brug for at spille kampe for at komme tilbage og udvikle mig. Jeg har stadig meget at lære som fodboldspiller, og det her er en ny god erfaring, jeg kan tage en masse gode ting med fra. Jeg ser frem til at starte op på Cypern og glæder mig bare til at spille fodbold for alvor igen efter en lang pause,” siger Michael Lüftner.