Nicolai Boilesen

FCK forlænger med Boilesen

F.C. København har forlænget kontrakten med Nicolai Boilesen, så den nu løber til sommeren 2025.

Nicolai Boilesen kom til FCK i sommeren 2016 fra AFC Ajax og har spillet 165 kampe for Løverne og vundet tre mesterskaber og en pokaltitel.

”Nicolai har gjort sig fortjent til denne nye aftale," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han tog et stort ansvar især i efteråret, hvor der virkelig var brug for det med en del profiler ude. Han er inde i en god udvikling som en af lederne på holdet, hvor han både bidrager med sine kvaliteter som spiller, men også som eksempel for de unge."

"Han er taktisk og teknisk på et meget højt niveau, og vi er glade for at have aftalen med ham på plads nu,” siger Peter Christiansen.

Ud over meritterne i FCK-trøjen har Boilesen spillet 22 A-landskampe og vundet fire hollandske mesterskaber med AFC Ajax. Nu er målet at få flere titler på cv´et i København:

”Jeg er virkelig glad for, at min klubfremtid ligger i FCK," siger Nicolai Boilesen.

"Jeg elsker at være en del af klubben, jeg elsker at spille i Parken, og jeg nyder hverdagen sammen med holdet og staben."

"Når det er sagt, så er jeg her, fordi jeg vil vinde titler med klubben, og jeg ser masser af muligheder for at vi kan tage skridt fremad både nationalt og internationalt."

"Vi skal vinde mesterskabet igen, vi vil meget gerne i Champions League-gruppespillet, og vi har også et klart mål om at tage pokalen tilbage til København, så der venter masser af spændende opgaver for mig og holdet,” siger Nicolai Boilesen.