Jens Stage

Jens Stage solgt til Werder Bremen

F.C. København har solgt Jens Stage til Werder Bremen med øjeblikkelig virkning.

Stage kom til FCK i sommeren 2019 og har spillet 111 kampe for klubben.

“Jens har været gennem en stærk udvikling i FCK, hvor han har vist sig godt frem som en stærk og energisk holdspiller med masser af egenskaber både offensivt og defensivt. Derfor har der igennem de sidste to vinduer også været god interesse for ham," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han skifter nu til en af de helt store ligaer, og hans personligt store drøm om at spille i Bundesligaen går hermed i opfyldelse. Det kan han og alle, der har hjulpet ham på rejsen hertil, være rigtigt stolte af."

“Salget af Jens understreger igen, at vi har en stærk model og vej til at sende spillere videre til de største ligaer i Europa, fordi det er et naturligt næste skridt, hvis man præsterer for FCK.”

"Vi ønsker Jens alt det bedste i fremtiden og glæder os til at følge hans udvikling dernede,” siger Peter Christiansen

Skiftet er både vemodigt og veltimet for Jens Stage:

“Jeg har haft en fantastisk tid i FCK med super dygtige holdkammerater, en stab på højeste niveau og fans på internationalt niveau, som alle har været med til at gøre mig klar til en af de store ligaer,” siger Jens Stage.

“Det er vemodigt at tage afsked med det, for jeg har haft så mange store oplevelser her. Jeg har spillet europæisk, vundet mesterskabet, fået debut på A-landsholdet og udviklet mig meget, og med mesterskabet vi sikrede os, synes jeg også, at timingen er rigtig nu for mig."

"Det var vigtigt for mig, at jeg var med til at sikre klubben den titel, inden jeg tog videre. Stor tak til alle for min tid i FCK,” siger Jens Stage.

Alle i FCK takker Jens for hans indsats for klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.