Alexander Illum Simmelhack og Mikkel Køhler

FCK Talent skiver kontrakt med Alexander Illum Simmelhack

F.C. Københavns Talentafdeling har skrevet kontrakt med angriberen Alexander Illum Simmelhack frem til sommeren 2025.

16-årige Simmelhack, der er U17-landsholdsspiller, tiltræder på U19-holdet, der indleder træningen på mandag forud for den kommende sæson.

Alexander Illum Simmelhack scorede sidste sæson 25 gange for Randers i U17-ligaen og var udtaget for Danmark til U17-EM-slutrunden.

Han fik også to indhop for Randers FC i 3F Superliga, men har valgt at stoppe i Randers for at flytte tilbage til Sjælland og sin familie. Nu har han så valgt at fortsætte karrieren i F.C. København.

”Vi anser Alexander som et markant talent, der har taget store skridt frem, siden han skiftede fra Roskilde til Randers," siger Mikkel Køhler, Head of Recruitment på FCK Talent.

"I Randers har han også allerede vist sig frem på seniorniveau, så vi ser meget frem til at få ham i folden, så vi sammen kan optimere hans udvikling yderligere."

"Hans profil passer rigtigt godt ind i vores tilgang om at tiltrække de nordiske toptalenter, så da muligheden opstod efter hans stop i Randers, tog vi en god snak med ham og hans familie, og nu er vi så blevet enige om en aftale,” siger Mikkel Køhler.

Alexander Illum Simmelhack begynder på FCK's U19-hold, der vandt det danske mesterskab sidste sæson.

”Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Sjælland og min familie," siger Alexander.

"FCK har nogle virkeligt stærke talenthold, og de har også vist, at de er klar til at give unge spillere chancen på førsteholdet, hvis de er gode nok."

"Først gælder det om at suge en masse til mig på U19-holdet, hvor jeg bliver en del af et meget ambitiøst setup med nogle dygtige trænere og medspillere. Det ser jeg meget frem til,” slutter Alexander Illum Simmelhack.