Mohamed Daramy

FCK lejer Daramy resten af sæsonen

F.C. København har lejet Mohamed Daramy fra AFC Ajax for resten af sæsonen. Dermed vender Daramy tilbage til København efter et år i Amsterdam.

PC: En god løsning for alle
Mohamed Daramy kan igen kalde sig FCK-spiller frem til sommeren 2023, hvor han spiller for Løverne på en lejeaftale.

”Det her er en god løsning for både os, Ajax og Mohamed,” siger sportsdirektør Peter Christiansen.

“Vi får en spiller af meget høj kvalitet, som kender klubben indefra og kan bidrage med det samme i en periode, hvor vi har mange store ting på tallerkenen.”

“Vi ved, hvad han kan, og vi er ikke i tvivl om, at han bliver et stort aktiv for os igen. Samtidig kan vi give ham muligheden for mere spilletid, som han har manglet, og han kan styrke muligheden for at komme til VM, som vi mener, han er stærk kandidat til.”

"Set fra Ajax' perspektiv får Mo desuden mulighed for at udvikle sig med kampe på højt niveau,” siger Peter Christiansen.

Daramy: Bliver dejligt at komme hjem
Mohamed Daramy selv ser frem til igen at repræsentere København og spille i Parken:
”Det bliver dejligt at komme hjem til København igen, hvor jeg ser frem til at gøre alt jeg kan for at genvinde mesterskabet, vinde pokalen og jagte Champions League,” siger Daramy.

“Jeg ved, hvad der bliver forventet af mig, og jeg ved, at jeg skal arbejde hårdt for at leve op til det. FCK er på mange måder et hjem for mig, og jeg glæder mig til at se alle igen og ikke mindst fansene i Parken.”

Thorup: Vi ved, vi får kvalitet
Cheftræner Jess Thorup ser tilgangen af Mohamed Daramy som et stort plus for holdets muligheder:

”Vi har hele tiden sagt, at det kun er kvalitet, der tæller, hvis vi skal have tilført spillere til truppen, og det ved vi, at vi får med Mo.”

“Han er fantastisk én mod én, og han er samtidig en spiller, der arbejder hårdt for holdet og elsker klubben. Vi glæder os til at få ham tilbage i folden,” siger Jess Thorup.

Daramy tiltræder med det samme og træner med holdet fra i dag.