Victor Nelsson

Victor Nelsson solgt til Galatasaray

F.C. København har solgt Victor Nelsson til den tyrkiske storklub Galatasaray S.K. Det blev til to sæsoner og 87 kampe for Nelsson i FCK-trøjen siden skiftet fra FC Nordsjælland i sommeren 2019.
 
”Victor har gjort det flot for F.C. København, og vi glæder os over, at vi nu kan sende ham videre til et nyt eventyr i en anden stor klub," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Det har hele tiden været planen, at Victor skulle afsted, når det rigtige bud kom for FCK og ham økonomisk og sportsligt, og den samlede pakke er fundet nu."
 
”Jeg synes, at Victor er et godt eksempel på en spiller fra Superligaen, der har løftet sig gennem et ophold i F.C. København og ikke mindst nogle store internationale kampe for klubben."

"Nu er han klar til næste skridt i sin karriere uden for Danmark, og det er jeg overbevist om, at han vil få succes med. Vi er glade og stolte på hans vegne og ønsker ham alt det bedste i fremtiden,” siger Peter Christiansen.
 
Victor Nelsson ser skiftet til Galatasaray som en stor og spændende udfordring:

”Jeg har haft det fantastisk i FCK med store oplevelser og stærke relationer, så det er selvfølgelig meget specielt at skulle rejse videre," siger Victor.

"Omvendt har det hele tiden været en del af planen, at jeg en dag skulle prøve mig selv af et andet sted, og nu er der opstået en virkelig interessant mulighed med Galatasaray, som jeg tror kan udvikle mig meget som både spiller og person."
 
”Jeg vil gerne takke alle holdkammerater, staben og alle andre i FCK for vores tid sammen, hvor jeg virkelighed har følt mig hjemme, og jeg skylder også vores fans en tak for den opbakning, jeg altid har følt fra dem,” siger Victor Nelsson.
 
Alle i FCK takker Victor for hans indsats for klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.