Mohamed Daramy

Mohamed Daramy solgt til AFC Ajax

F.C. København er blevet enige med AFC Ajax om en aftale, der sender Mohamed Daramy til det hollandske mesterhold. Handlen er den største transfer i klubbens historie.

PC: Ikke planen at sælge nu
“Det var ikke vores plan, at Mohamed skulle sælges denne sommer," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Vi havde gerne beholdt ham længere, men buddene på ham blev ekstraordinært store, og Mohamed og hans repræsentanter har gjort det klart, at de ønskede det her skifte."

"Derfor har det, samlet set for klubben, været det rigtige at forsøge at få en aftale på plads, og at vi, i respekt for hinanden, var enige om at arbejdet skulle gøres ordentligt færdigt, inden skiftet blev endeligt efter hjemmekampen imod Sivaspor."

Fortsat en stærk trup
“Mohamed har udviklet sig godt, han har givet igen med gode præstationer på den tillid, som Jess og trænerteamet har givet ham, og han er blevet på den opadgående kurve fra sidste sæsons mesterskabsslutspil og ind i denne sæson."

"Sportsligt vil vi på den korte bane savne Mo, men vi har fortsat en meget stærk trup, som vi også kommer til at investere yderligere i.”

Talentafdelingen har deres del af æren
“Mohamed er et fint eksempel på den talentudvikling, der bliver lavet i klubben, og det kan vores talentudviklere på Peter Bangs Vej godt tage deres del af æren for. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, og vi glæder os til at følge med i hans karriere,” slutter Peter Christiansen.

Daramy: En meget speciel dag
Mohamed Daramy kom som ungdomsspiller til FCK fra Hvidovre og blev som 16-årig den yngste, der har scoret i sin FCK-debut.

“Det er en meget speciel dag for mig," siger Mohamed Daramy.

"Jeg har været i klubben i lang tid og elsket at være her. Jeg føler dog også, at jeg er klar til en ny udfordring, og jeg har hele tiden sagt, at jeg var interesseret i at komme afsted, hvis den rigtige mulighed dukkede op til mig."

"Den mulighed føler jeg er kommet nu, og det er godt for min udvikling at tage skridtet til Ajax, inden jeg måske senere tager et nyt til en større liga. Jeg er taknemmelig over, at FCK har været klar til at finde en god løsning for alle parter."

Alle har hjulpet og støttet
“Jeg har virkelig haft det godt i klubben, både i Talentafdelingen og i Superligatruppen, hvor folk altid har hjulpet mig og min familie meget. Det vil jeg gerne takke alle for."

"Jeg vil også meget gerne takke fansene, der altid har støttet mig og givet mig selvtillid, også i de perioder, hvor det ikke var alt, der lykkedes. Det har hjulpet mig meget, og jeg er sikker på, at vi ses igen i fremtiden,” siger Mohamed Daramy.

Alle i klubben ønsker Mohamed alt det bedste i fremtiden og takker for hans tid i F.C. København.