Sune Smith-Nielsen og Elias Jelert

18-årige Elias Jelert forlænger med FCK

Den 18-årige back Elias Jelert har forlænget sin kontrakt med F.C. København frem til sommeren 2024.

“Elias er endnu et stort talent i vores årgang 2003, der igennem den seneste tid har vist os, at han har en fremtid i F.C. København. Han er en moderne højre back med en utrolig god teknik, høj fart og stor løbekapacitet,” siger udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen.

Syv år i FCK Talent
Den unge back kom til FCK Talent som 11-årig fra Virum-Sorgenfri Boldklub tilbage i 2014 og har altså nu underskrevet sin første seniorkontrakt i karrieren.

“Foreløbigt skal han spille og træne videre på U19-holdet, men med den rette udvikling og de rette præstationer, har vi en forventning om, at han også tager det sidste skridt og bliver en del af førsteholdstruppen,” siger udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen.

Spilletid på træningslejren
Elias Jelert spillede i foråret med i flere Reserveliga-kampe og var i sommer med på træningslejren med FCKs førstehold i Østrig, hvor det bl.a. blev til spilletid i sejren over CSKA Moskva.

“Det er selvfølgelig en drøm jeg har haft siden jeg var helt lille. At få en kontrakt nu er et skulderklap til mig, der betyder endnu mere hårdt arbejde i fremtiden. Jeg har lært principperne i FCK, og det gør det selvfølgelig nemmere at tage skridtet fra ungdom til senior, som alle går efter,” siger Elias Jelert og fortsætter:

“At skrive en seniorkontrakt er superstort, og nu gælder det om at kæmpe hver dag for at komme op på førsteholdet og få chancen for at spille kampe for klubben også en dag.”

>> Se interview med Elias Jelert her