Ruben Gabrielsen

FCK lejer Ruben Gabrielsen

F.C. København styrker forsvaret med 29-årige Ruben Gabrielsen, der kommer til klubben på en lejeaftale frem til årsskiftet fra franske Toulouse FC.

Gabrielsen, der er midtstopper, er noteret for en enkelt landskamp for Norge, som han også har repræsenteret i 45 U-landskampe. Før sin tid i fransk fodbold spillede han for Lillestrøm og siden Molde i hjemlandet, hvor det blandt andet blev til to mesterskaber og deltagelse i Europa League-gruppespillet:

PC: Dækket rigtigt ind nu
”Vi har brug for en større bredde på den position, og Ruben er en spiller med stor erfaring, der dækker os godt ind der. Han er duelstærk og er en meget atletisk spiller, ligesom han teknisk er godt funderet. Vi ser ham som en kvalitetsspiller, der kan byde ind fra dag ét, og vi føler nu, at vi er dækket rigtigt ind på positionen til et efterår, der byder på rigtigt mange kampe,” siger Peter Christiansen, sportsdirektør i F.C. København.

Gabrielsen: Del af en klub på internationalt niveau
Ruben Gabrielsen, der lige nu er med det norske landshold, har optrådt som anfører i både Molde og Toulouse, selv ser frem til opholdet i København således:

”FCK er en stor klub og jeg glæder mig meget til at være en del af den. Alle skandinaviske spillere ved, at FCK har kæmpe ambitioner, og jeg kommer for at bidrage alt jeg kan til, at de bliver indfriet. Jeg vil vise mig frem på træningsbanen og for mig er det ikke bare et kort lejeophold, men en stor mulighed for at være en del af en klub på internationalt niveau. Det vil jeg leve op til fra første dag,” siger Ruben Gabrielsen, der får trøje nummer 4 i FCK.

Alle i F.C. København byder velkommen til Ruben, der har første træning i klubben efter landsholdssamlingen med Norge.

Fakta om Ruben Gabrielsen

Navn: Lunan Ruben Gabrielsen
Født: 10. marts 1992.
Position: Midterforsvarer
Tidligere klubber: Toulouse FC, Molde FK, Lillestrøm SK og Gjørvik-Lyn.
Landskampe: 1 A-landskamp samt 45 U-landskampe for Norge.