Karlo Bartolec

Karlo Bartolec til NK Osijek

F.C. København har solgt Karlo Bartolec til NK Osijek i den bedste kroatiske række. Dermed forlader højrebacken København efter 60 kampe i den hvide trøje.

Bartolec kom til FCK fra FC Nordsjælland i sommeren 2019, men skifter nu til hjemlandet Kroatien.

”Karlo er en solid back, men konkurrencen på den position er meget, meget hård hos os, hvor både Peter Ankersen og Kevin Diks også er i truppen, ligesom vi har unge spændende spillere på vej nedefra Talentafdelingen på den postion. Derfor giver det god mening for alle parter, at vi sender ham videre,” siger sportsdirektør Peter Christiansen.

”Bartolec har været uhyre professionel hver dag i træningen og leveret på et godt niveau, når der var behov for det i vores kampe. Men han er for dygtig en spiller til at spille så lidt, som han har udsigt til hos os."

"Nu kan han vende hjem til Kroatien og blive en markant spiller der, mens vi har fået en fin økonomisk løsning. Vi ønsker ham held og lykke fremover,” siger Peter Christiansen.

”Jeg har spillet for den største klub i Danmark med nogle fantastiske holdkammerater. Det har givet mig store oplevelser og udviklet mig som spiller og person. Nu har jeg behov for at spille meget mere, så jeg ser frem til at komme tilbage til Kroatien og en god klub som Osijek med min familie,” siger Karlo Bartolec.

Alle i FCK takker Karlo for hans indsats for klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.