Andri Fannar Baldursson
Andri Fannar Baldursson

FCK lejer Andri Fannar Baldursson

F.C. København har lejet den islandske landsholdsspiller, Andri Fannar Baldursson, af Bologna F.C. i den italienske Serie A for resten af sæsonen.

Aftalen er lavet med en købsoption, så vi kan købe Baldursson fri, hvis vi ønsker det.

19-årige Andri Fannar Baldursson, der er central midtbanespiller, fik sin fodboldopdragelse i Breidablik, inden han i 2019 skiftede til Bologna. Her er det blevet til 15 kampe i Serie A, og han har spillet fire A-landskampe for Island.

”Andri har et stort potentiale på den centrale midtbane," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han er en teknisk og taktisk dygtig spiller, der også bringer de klassiske islandske dyder i form af hårdt arbejde og holdets dagsorden som det vigtigste.”

”Han har allerede prøvet en del på højt niveau via sin tid i Bologna, hvor han har været involveret i en del førsteholdskampe, og fra sine landskampe."

"Vi har et rigtigt godt kendskab til ham på både U21- og senest A-landsholdsniveau, og vi har fundet en god løsning, hvor vi nu har god tid til at lære hinanden endnu bedre at kende."

"Vi ser ham som et stort talent, og han har en stor sult efter at vise sit værd, og det er godt for truppen, at vi har mange unge og ærgerrige spillere, der kan presse sig på til træning og i kamp,” siger Peter Christiansen.

Andri Baldursson får trøje nummer 18 i F.C. København og ser frem til at komme i gang i sin nye klub, som han kender godt:

”FCK har et rigtigt godt ry som klub, og der er en del unge islændinge i klubben allerede, som kan være godt for mig som ny i klubben,"  siger Andri Baldursson.

"Jeg ved også, at Ragnar Sigurdsson, Sölvi Ottesen, Rurik Gislason og flere andre islændinge har haft det godt i klubben og gjort det godt her."

"Jeg ser meget frem til muligheden for at spille for den her store klub, og jeg kommer til at give alt for at gribe den. Jeg glæder mig meget til at møde mine holdkammerater og staben.”

Alle i FCK byder Andri velkommen til København.

>> Se det første interview med Baldursson her

 

Faktaboks om Baldursson

Navn: Andri Fannar Baldursson
Født: 10. januar 2002
Position: Midtbanespiller
Tidligere klubber: Breidablik og Bologna F.C.
Landskampe: 4 A-landskampe, 5 U21-landskampe og 34 U-landskampe.