Michael Lüftner fortsætter i Omonia Nicosia

FCK og den cypriotiske klub Omonia Nicosia har indgået en ny lejeaftale for den tjekkiske forsvarsspiller, Michael Lüftner, så han fortsætter i den cypriotiske liga i den kommende sæson.

Lüftner har haft stor succes på Cypern, hvor hans klub sluttede sæsonen på førstepladsen foran APOEL, dog uden at klubben officielt er kåret som mester, da sæsonen er blevet afbrudt efter 23 kampe på grund af Corona-krisen. Lüftner har spillet 21 ligakampe fra start.

”Vi har været glade for at se Michael få succes på Cypern, hvor han virkelig er kommet stærkt tilbage efter sin alvorlige skade. En lejeaftale er en god løsning i den nuværende situation, hvor han ville få svært ved at få fast spilletid i FCK, og hvor Corona-krisen gør et salg vanskeligt.

I Omonia har han en dygtig træner i Henning Berg og han er i spil til det tjekkiske landshold og kunne meget vel have været en del af deres EM-trup denne sommer. Nu får han en sæson mere til at udvikle sig og få en masse kampe, og så vil vi følge hans udvikling,” siger Ståle Solbakken.

Michael Lüftner er noteret for 52 kampe for FCK og har kontrakt til sommeren 2022.