Uros Matic

Uroš Matić skifter til Qarabag FK

F.C. København er blevet enige med Qarabag FK om en aftale, der sender Uroš Matić til Aserbajdsjans mangedobbelte mestre.

“Uroš er helt sikkert en rigtig dygtig fodboldspiller, som altid har optrådt topprofessionelt og været et godt bekendtskab omkring holdet," siger manager Ståle Solbakken.

"Vi lykkedes i fællesskab ikke med at få ham rigtigt integreret i vores måde at spille fodbold på. Han var god i kampe med en mere åben slagudveksling, og han udviklede også sit spil i små rum, men ikke så meget, som han og vi håbede på. Det bærer vi også en del af ansvaret for, og vi går hver til sit helt uden hard feelings."

"Han var med til at vinde titler og var en del af holdet i de dramatiske kampe mod Ajax, så han har sat et aftryk i klubben."

"Vi ønsker Uroš og hans familie alt det bedste i fremtiden, og de er altid velkomne hos os, hvis vejen går forbi København,” slutter Ståle.

- - - - -

Uroš Matić kom til FCK i januar 2017 og nåede 39 kampe i den hvide trøje, inden han i maj 2018 blev udlejet til Austria Wien. I denne sæson var han udlejet til APOEL FC.

Alle i FCK takker Uroš for hans indsats for F.C. København og ønsker held og lykke fremover.