F.C. København forlænger med Victor Kristiansen

FCK og Victor Kristiansen har forlænget kontrakten med hinanden frem til udgangen af 2025.

Dermed er fremtiden på plads for det 18-årige back-talent, der har fået sit store gennembrud for løverne det seneste år.

Victor Kristiansen har fået sin fodboldopdragelse i KB og senere i F.C. Københavns talentafdeling, inden han i sommeren 2021 blev en fast del af førsteholdstruppen, efter han fik sin debut allerede for et år siden i pokalkampen mod Avarta i Parken.

I alt er det til dato blevet til 40 førsteholdskampe for Kristiansen, der også er en fast del af det danske U21-landshold.

Et mønstereksempel
"Vi er meget stolte over den udvikling, som Victor har gennemgået hos os. Først og fremmest på hans vegne, men også på vegne af hele setuppet i klubben. Han er et mønstereksempel på en ung spiller, der tager sit talent seriøst og bliver belønnet for sit hårde arbejde," siger Sportsdirektør, Peter Christiansen.

Hans fodboldmæssige evner kender de fleste, der har set vores kampe det seneste år, men jeg vil også gerne fremhæve hans mentalitet, som er meget stærk og moden for en spiller på hans alder."

Potentiale til stor fremtid
”Selvom Victor allerede nu leverer på et meget højt og meget stabilt niveau, så er han slet ikke færdig med sin udvikling. Vi ser potentiale til, at han kan tage flere skridt frem og gør vi sammen tingene rigtigt, så kan han ende på A-landsholdet og i en stor europæisk liga en dag. Nu har vi fået fremtiden på plads sammen, og det har været vigtigt for os,” siger Peter Christiansen.

Elsker at være en del af FCK
Victor Kristiansen glæder sig over, at han skal fortsætte sin udvikling i hovedstaden: ”Jeg har været en del af klubben, siden jeg var 4 år gammel og jeg elsker at være en del af FCK. Jeg har siden sommer, hvor jeg blev færdig med min skole kunnet bruge al min energi på fodbolden, og nu får jeg en lang og god aftale, som virkelig føles rigtig for mig," siger Victor Kristiansen og fortsætter:

"Jeg har masser af områder, jeg kan og skal udvikle mig på i F.C. København - og jeg synes, at det er det helt rigtige sted for mig at være. Det er bare mega fedt, og jeg er stolt over, at klubben tror så meget på mig, at de har valgt at tilbyde mig en ny lang aftale allerede nu,” siger Victor Kristiansen.

Næste opgave for Victor Kristiansen og holdkammeraterne er mod AGF på søndag i Parken kl. 16.00, hvor omkring 30.000 allerede har sikret sig billet.

>> Find pladser til AGF-kampen her