Pierre Bengtsson

Pierre Bengtsson skifter til Djurgårdens IF

F.C. København er blevet enige med Djurgårdens IF om en aftale, hvor Pierre Bengtsson skifter til den stockholmske klub et halvt år før hans kontraktudløb til sommer.

33-årige Pierre Bengtsson har i to perioder - fra 2011-14 og fra 2017 til nu - opnået hele 284 kampe for F.C. København, hvilket kun overgås af William Kvist, Hjalte Nørregaard og Mathias Zanka Jørgensen.

”Vi tager afsked med en meget vellidt og professionel person, som har en imponerende historik i F.C. København,” siger sportsdirektør Peter Christiansen.

”Pierre er en rigtig holdspiller, der altid har givet sit bedste til klubben i kampe og træning. Han var fast mand i det meste hans første ophold i klubben, og også efter han kom tilbage i 2017 har han fået mange kampe som en solid og pålidelig venstre back.”

Pierre Bengtsson glæder sig til de nye opgaver i Sverige og tager også mange gode oplevelser med fra årene i København:

”Jeg er stolt over at være den udenlandske spiller, der har spillet flest kampe for klubben, hvor der altid er hård konkurrence om pladserne, og med tre mesterskaber og to pokaltitler kan jeg også se tilbage på mange gode sportslige resultater,” siger Pierre Bengtsson, der debuterede i Champions League 1/8-finalen mod Chelsea i februar 2011.

”Jeg ønsker FCK og fansene alt det bedste fremover, og jeg håber, der bliver en anledning til at komme forbi Parken og sige farvel og tak til alle fansene."

Alle i F.C. København ønsker Pierre held og lykke i hans videre karriere.