Denis Vavro

Denis Vavro tilbage i FCK

F.C. København har lavet en lejeaftale med S.S. Lazio, så Denis Vavro vender tilbage til klubben på en aftale til sommeren 2022, hvor FCK har en option på at købe Vavro fri af Lazio.

Denis Vavro spillede i F.C. København fra sommeren 2017 til sommeren 2019, hvor han blev solgt til S.S. Lazio. Herfra har han været udlejet til den spanske La Liga klub Huesca, inden han vendte retur til Rom og Lazio i sommeren 2021. Nu kan han igen kalde sig FCK-spiller og får trøje nummer 3.

PC: Vi har sikret os en kvalitetsspiller
”Jeg tror, at alle, der har fulgt Superligaen kender Denis' kvaliteter, og det var ikke for sjov, at Lazio betalte rigtigt mange penge for ham," siger Peter Christiansen.

"Han er en duelstærk, hurtig og kompromisløs forsvarsspiller, mens hans tekniske færdigheder også er rigtigt solide. Med ankomsten af Denis har vi sikret os en kvalitetsspiller, der kender klubben, byen og fansene indgående, hvilket gør integrationen lettere."

”Denis har selv udvist en stor lyst til at komme tilbage til København, og vi ved, at han brænder for at vinde kampe med FCK, så vi er glade for aftalen med ham,” slutter Peter Christiansen.

Vavro: FCK betyder meget for mig
25-årige Vavro ser frem til at få hjemmebane i Parken igen:

”F.C. København betyder rigtigt meget for mig," indleder han.

"Jeg havde det fantastisk her i min første tid i klubben, og jeg glæder mig meget til at spille i Parken igen og komme tilbage til hverdagen i klubben."

"Jeg har holdt kontakten med mange af spillerne og staben her, som jeg glæder mig til at se igen hver dag. Jeg kommer med én målsætning, og det er at hjælpe FCK til at blive mestre til sommer. Det vil jeg give mig 100 procent for,” siger Denis Vavro.

Thorup: Giver os helt sikkert et løft
For cheftræner Jess Thorup er ankomsten af Denis Vavro et godt supplement til truppen:

”Vores defensiv var rigtigt stærk i efteråret, hvor vi lukkede meget få mål ind både i ligaen og Europa, men vi skal være endnu bedre og også videreudvikle den det af vores spil også. Her har vi brug at have kvalitet og høj konkurrence på alle positioner, og Denis vil helt sikkert give os et løft."

"Han er rigtigt dygtig én mod én, stærk i luften og har en udpræget vindermentalitet, som passer godt i en klub som vores. Vi ser meget frem til at få ham tilbage i den hvide trøje,” siger Jess Thorup.

Denis Vavro er stødt til truppen og træner med fra i morgen.


FAKTA:

Navn: Denis Vavro
Født: 10. april 1996
Position: Forsvarsspiller
Tidligere klubber: MSK Zilina, F.C. København, S.S. Lazio, SD Huesca
Landshold: 12 A-landskampe for Slovakiet