Alfred Johansson

Alfred Johansson efter Youth League: "Vi spillede en pivgod kamp"

Det var en dramatisk Youth League kamp på Tingbjerg Idrætspark, da de unge løver først udlignede sent i kampen og fik 2-2 mod Manchester United.

Bagefter satte Alfred Johansson disse ord på kampen:

”De første 10-15 minutter var irriterende, fordi vi lukker to mål ind, og det er på trods af, vi var kommet ud på banen med et godt udtryk. Men resten af kampen synes jeg kun, der var et hold på banen, og det var F.C. København,” udtaler cheftræneren.

Vi har de chancer vi skal bruge
”De havde et resultat, som de spillede på næsten hele anden halvleg, og der synes jeg, at vi skulle prøve at bryde dem lidt mere ned, end hvad vi gjorde. Men jeg synes, vi har de chancer, vi skal bruge for at kunne afgøre kampen.”

Udligningen var en forløsning
”Det var selvfølgelig en kæmpe forløsning og lettelse, da vi udlignede sent i kampen. Jeg synes, det var meget fortjent, at vi i hvert fald fik uafgjort, sådan som vi spillede. Holdet gjorde det godt, og alt i alt synes jeg, vi spillede en pivgod kamp,” slutter Alfred Johansson.

Hjalte Bidstrup og Amin Chiakha
Hjalte Bidstrup og Amin Chiakha jubler efter den sene udligning. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Det videre forløb
Med sejren er vi sikre på at spille videre efter nytår, og de sidste to kampe afgør, om det bliver fra første- eller andenpladsen i gruppen. Det gør en forskel, for vinder vi gruppen, går vi direkte til 1/8-finale den 27. eller 28. februar 2024, og bliver vi nummer to, spiller vi playoff allerede den 6. eller 7. februar 2024.

Næste kamp i München
Næste Youth League-kamp er i München onsdag den 29. november, kl. 16.00 på FC Bayern Campus, Ingolstädter Strasse 272, 80939 München.

Der er fri adgang til kampen, som vi endnu ikke ved, om vi kan streame.

Stadion på FC Bayern Campus har plads til ca. 2.500 tilskuere og ligger ca. 10 km nord for byens centrum, men i samme område som Munich Football Arena, hvor vi spiller Champions League kl. 21.00. (Afstanden mellem de to baner er 4-5 km, afhængigt af om man går eller kører.)

Fanklubben arrangerer bustur for medlemmerne fra centrum og til Youth League-kampen - og bagefter videre til Champions League-kampen. Et godt initiativ, som forhåbentlig giver vores unge drenge opbakning fra tribunerne på Campus - læs mere om turen her.