U19-cheftræner Alfred Johansson

Youth League-trup og optakt

I dag venter Manchester United på Tingbjerg Idrætspark i Youth League, og  U-19 cheftræner Alfred Johansson sætter et par ord på sine forventninger til kampen.  

”Vi er fokuseret på, at vi har tre kampe tilbage som skal afvikles på en god måde, og det starter mod Manchester United. Hvor vi står, må vi se efter onsdag, men det er klart, at hvis vi vinder, så står vi et godt sted. Uanset hvad, så går vi efter at blive nummer et i vores pulje,” siger Johansson.

Kampen i Manchester
”I Manchester lærte vi, at når de presser højt mand mod mand, så skal vi finde andre muligheder for at spille ud. De havde nogle andre positioner i deres lave opbygningsspil, som vi skal være bedre forberedt på.”

”Jeg var meget tilfreds med den måde, vi spillede mod Brøndby i fredags, og sådan skal vi også spille mod Manchester United. Vi skal arbejde hårdt for hinanden i alle spillets faser, og hvis vi gør det, så er jeg sikker på, vi står et godt sted inden de sidste to kampe,” fortsætter Johansson.

Holdet står et godt sted
Noah Sahsah er langtidsskadet. og Victor Froholdt er med A-truppen i dag, men selv om begge har markeret sig stærkt i efteråret, så vil Alfred Johansson hellere fokusere på helheden og holdet, end på enkelte spillere.

”Galdur Gudmundsson gjorde det rigtig godt i fredags mod Brøndby, da han kom ind, og Neo Jönsson udvikler sig rigtig godt for tiden. Thomas Jørgensen har også spillet rigtigt fine minutter på kanten, og Queyrell Tchicamboud er også faldet godt til i gruppen socialt”, siger Alfred og tilføjer om den franske matchvinder fra Manchester.

”Taktisk skal vi have respekt for, at Queyrell kommer fra et andet udgangspunkt i PSG, hvor spillestilen var så langt man kan komme fra vores, så det arbejder han på hver dag til træning, og han lægger på hver dag.”

”Vi har i det hele taget mange dygtige spillere, så alt i alt synes jeg, at holdet står et rigtig godt sted,” slutter Alfred Johansson.

Der er kickoff på Tingbjerg Idrætspark klokken 16.00, og du kan streame kampen via din FCK-app og tv.fck.dk hvis du er kortholder, abonnent eller har FCK+ abonnement.

Læs mere her om billetter, hvis du vil ud og se kampen.

Bruttotruppen
1 Andreas Dithmer (GK)
2 Hjalte Bidstrup
3 Tristan Fynbo Birch
4 Aksel Halsgaard
5 Ethan Amundsen-Day
8 Emil Højlund
9 Amin Chiakha
10 Thomas Jørgensen
12 Nicolai Blicher
13 Andreas Clasen
14 Oliver Højer
15 Cornelius Olsson
16 Hunor Vajk Németh
17 Neo Jönsson
19 Queyrell Tchicamboud
21 Galdur Gudmundsson
22 Thomas Bjørn Miezan
24 Roberto Risnæs
26 William Glindtvad
41 Oscar Buur (GK)