Sune Smith-Nielsen og Tristan Andrew
Sune Smith-Nielsen og Tristan Andrew

FCK Talent forlænger med 17-årige Tristan Andrew

FCK Talent har forlænget kontrakten med den danske U18-landsholdsspiller Tristan Andrew frem til 31. december 2026.

"Tristan er et toptalent og en elegant fodboldspiller med en fantastisk teknik og taktisk forståelse for spillet. Han har vist os, at han kan dominere kampe både nationalt og internationalt - både på de forskellige danske ungdomslandshold, men også i Youth League i denne sæson, hvor han har været en profil på internationalt niveau," siger Udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen og fortsætter:

"I løbet af de kommende år har han alle forudsætninger for at nå vores førstehold, hvis han fortsætter sine præstationer og sin udvikling."

Tristan Andrew har fået sin fodboldopdragelse i samarbejdsklubben BK Vestia på Vesterbro, hvorfra han skiftede til KB som U11-spiller, inden han tog skridtet op til FCK Talent som U13-spiller.

"Det er en stor dag for mig og min familie, og jeg har kæmpet for at nå hertil og forlænge min kontrakt med klubben. Nu gælder det om at fortsætte og arbejde endnu hårdere for at nå næste skridt," siger Tristan Andrew.

Han har tidligere spillet back, men er nu central defensiv midtbanespiller på U19-holdet, og har spillet fuld tid i alle efterårets hidtidige kampe i UEFA Youth League.

"Det er som 6'er, at jeg har min fremtid på banen. Man skal være hurtig i tanke og handling inde på midten, med en eller to boldberøringer fordi der er tæt trafik, men det har jeg vænnet mig til nu. Jeg har masser at lære og skal bygge på rent fysisk for at være med på seniorniveau. Men jeg ser frem til at udvikle mig meget mere i den kommende tid," siger den 17-årige midtbanespiller, der har sydafrikanske rødder.

Facts:
Fulde navn: Tristian Andrew Fynbo Birch
Født: 5. marts 2006
U16/U17/U18-landskampe: 26 i alt