Holdfoto

Youth League-billetter til United-kampen

Onsdag den 8. november, kl. 16 spiller U19 Youth League-kamp mod Manchester United i Tingbjerg Idrætspark, og billetsalget er nu åbnet på billet.fck.dk.

Prisen er 50 kr. for voksne, og 25 kr. for børn.

Vi streamer også kampen i vores FCK-app og på tv.fck.dk, hvor du kan se den med et FCK+ abonnement.

Gode kort på hånden
Efter den flotte udesejr i Manchester topper U19-holdet tabellen med max-point efter de første tre runder og har derfor gode kort på hånden til at sikre sig en af de to pladser, der giver adgang til at spille videre efter nytår.

Gruppevinderne går direkte til 1/8-finalerne, og gruppe-toerne går til en playoff runde, hvor de møder hold fra den såkaldte "Domestic Champions Path". Det er de nationale U19-mestre, som ikke spiller UEFA Youth League-gruppespil, og som i stedet spiller knock-out runder i efteråret.

U19-holdets videre skæbne er altså ikke afhængig af, om A-holdet går videre, og hvem de i givet fald trækker.

Vinder vi Youth League-gruppen, spiller vi 1/8-finale den 27. eller 28. februar 2024, og bliver vi nummer to, spiller vi playoff den 6. eller 7. februar 2024.

Næste kamp i München
Den næste Youth League-kamp er ude mod Bayern onsdag den 29. november, kl. 16.00 på FC Bayern Campus, Ingolstädter Strasse 272, 80939 München. Der er fri adgang til kampen, som vi endnu ikke ved, om vi kan streame.

Stadion på FC Bayern Campus har plads til ca. 2.500 tilskuere og ligger ca. 10 km nord for byens centrum, men i samme område som Munich Football Arena, hvor vi spiller Champions League kl. 21.00. (Afstanden mellem de to baner er 4-5 km, afhængigt af om man går eller kører.)

>> Læs mere her på Bayerns hjemmeside

Den sidste gruppekamp
Hjemmekampen mod Galatasaray spilles i Valby Idrætspark - og altså ikke Tingbjerg som de to første - tirsdag den 12. december, kl. 16.00.

Victor Froholdt
Victor Froholdt blev dobbelt målscorer, da U19 fredag slog Brøndby 2-0 i U19-ligaen. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media