Jess Thorup

Thorup: Vi fightede os godt tilbage og var tæt på

"Jeg er meget tilfreds med 2. halveg, hvor vi med fantastisk opbakning fra fansene virkelig kæmper og fighter for at skabe det, der skal til," sagde Jess Thorup efter 1-2-nederlaget til PAOK.

"Det så umuligt ud, da vi var ned 0-2 og i undertal, men det var lige før, at vi til sidst skabte en magisk aften. Det lykkedes desværre ikke, men der er meget positivt at tage med fra 2. halvleg. Her viste vi virkelig god energi og tro på tingene, og efter Peps mål var det jo lige før, Lerager også fik udlignet til 2-2. Tænk hvilken aften det så ville have været."

"Vi startede også kampen fornuftigt og havde plads til at spille rundt om dem, og det virkede som om, vi havde de rigtige løsninger. Men Grabaras røde kort allerede efter otte minutter ændrer selvfølgelig kampen."

"Grabara har gjort det rigtigt godt for os i mange kampe, når han har været uden for feltet og agere ekstra sweeper, men her bagefter kan man godt sige, at det ikke var den rigtige beslutning, han traf i dag. Men det skal ske i et splitsekund, og det er det, der sker."

"Siden laver vi dog også nogle fejl centralt i banen, hvor de kører nogle giftige omstillinger på os. Vi har også skiftet en del og roteret på pladserne, men vi laver for mange personlige fejl, som kommer til at gøre ondt på os. Fejl kan aldrig helt undgås, men det får jo stor indflydelse, når vi i forvejen skal spille i undertal i 80 minutter."

"Mod slutningen satser vi ekstra meget, og jeg vil gerne have Højlund ind i feltet og bringe noget fysik, så det var derfor, Singh blev taget ud, selv om han først var kommet på banen efter pausen. Men jeg ville ikke tage en forsvarer ud, når vi var i undertal, så derfor blev det ham."

"Nu er gruppen helt åben igen, og Slovan tænker sikkert også, at de har en større chance nu. Men nu retter vi i første omgang blikket mod Derbyet på søndag, og så må vi se på gruppespillet, når vi nærmer os den næste kamp i Grækenland om to uger," sluttede Jess Thorup.