Pep Biel

Dramatisk aften og 1-2-nederlag til PAOK

Efter en udmærket københavnsk indledning på kampen, tog den en markant vending efter ni minutter, da Kamil Grabara blev udvist for at blokere bolden med armen uden for feltet under  en græsk kontra. Bøving måtte derfor også forlade banen, så Kalle Johnsson kunne komme på mål.

PAOK satte sig nu tungt på kampen og kom foran i det 19. minut, da backen Sidcley headede et indlæg ind fra nært hold.

Vi kæmpede os dog ind i kampen igen, men uden at komme til deciderede chancer, og syv minutter før pausen øgede PAOK til 2-0, da Zivkovic afsluttede en kontra med at sende bolden op i nettaget.

Efter pausen lignede det længe en sikker græsk sejr, for selv om vi også havde meget spil, havde de flere giftige kontrachancer, hvor de med lidt større skarphed havde lukket kampen.

I stedet tændte vi nyt håb ti minutter før tid, da Pep Biel flugtede et clearet indlæg i nettet fra kanten af feltet.

Siden satsede vi voldsomt, og der måtte en super redning til fra PAOK-keeperen for at forhindre Lerager i at heade et hjørnespark ind til 2-2.

Trods hektisk pres mod slutning kom vi desværre ikke tættere, men stor cadeau til drengene for at kæmpe sig flot tilbage og skabe spænding - og også en kæmpe tak til den fantastiske støtte fra tribunerne igen i aften, hvor 19.552 var på plads i Parken.