Rødt kort til Kamil Grabara

Reaktioner fra Grabara, Diks, Wind og Boilesen

Kamil Grabara
"Det får selvfølgelig stor betydning, når udvisningen kommer så tidligt. Jeg ved ikke rigtig, hvor bolden ramte, men jeg er da sikker på, at det var korrekt dømt. Jeg har ikke ondt af mig selv, men jeg har ondt af drengene, som måtte spille 80 minutter i undertal, for det var selvfølgelig ikke det, vi havde håbet på, og slet ikke i den her crazy atmosfære, som fansene skabte. Men jeg er stolt over den måde, drengene kæmpede på, og at vi ikke tabte stort, men var tæt på at få uafgjort til sidst."

Kevin Diks
"Det blev svært med det røde kort, men vi skulle alligevel have været mere tålmodige og lavet færre fejl, så vi ikke kom bagud 0-2 inden pausen. Vi viste dog stor karakter efter pausen og fightede godt til det sidste, men nu er gruppen selvfølgelig helt åben igen."

Jonas Wind
"Vi fik en god start, og efter det røde kort. så har vi også gode perioder med bolden, men i perioder var vi nok også for naive i spillet, så vi kom bagud med to. Men vi kom stærkt igen efter pausen og havde jo mulighederne til at udligne til sidst. Som angriber er det ikke så sjovt at ligge alene oppe foran, når man er undertal, men det var arbejdsvilkårene i dag, og jeg prøvede bare at gøre det bedste jeg kunne for holdet."

Nicolai Boilesen
"Det var en hård kamp, men vi gjorde det også svært for os selv ved så tidligt at blive en mand mindre. Men det er hvad der sker, men det er irriterende, at vi giver to nemme mål væk. Når vi kom ud af deres første pres, kunne vi jo sagtens spille med dem, men det er svært, når vi laver så store fejl."

"Efter pausen kom vi ud og prøvede, og det gik meget bedre - og vi var jo også tæt på 2-2. Vi står naturligvis dårligere i gruppen nu end inden kampen, men vi kan jo spille op med dem selv i undertal, så kan vi holde alle mand på banen i Grækenland, kan vi godt vinde dernede."