Carlos Zeca på Sektion 12
Carlos Zeca på Sektion 12

Zeca på S12: De støtter altid mig

Anfører Carlos Zeca så torsdagens kamp mod græske PAOK FC blandt fansene på Sektion 12, og det gjorde han, fordi de altid har støttet ham. Zeca er ude med en korsbåndsskade og blev i sidste uge opereret og kan nu se frem til en lang genoptræning. 

"Den støtte som jeg har oplevet fra fansene har været imponerende. Jeg har virkelig været rørt over, hvor mange flotte beskeder jeg har modtaget."

"Normalt er jeg vant til, at de støtter mig og holdet nede på banen, men den kærlighed jeg har modtaget de sidste 14 dage har været helt utrolig. Så at se kampen med dem på tribunen er det mindste jeg kan gøre. De støtter mig, og så støtter jeg naturligvis også dem," fortæller Zeca som var imponeret over stemningen.

"Det er endnu vildere når man står deroppe ,end når man er nede på banen, der var godt nok gang i den. Det er noget af en stemning der bliver skabt. Meget af det her lyder som en kliche, men det er virkelig unikt at opleve. Det var en rigtig god oplevelse, hvor de alle tog rigtig godt imod mig," fortalte anfører Zeca.