Jonas Wind

Spillerreaktioner: En magtdemonstration

Jonas Wind
”Det er sindssygt det her, og jeg er lidt rørt over, at være en del af det her hold. Vi leverede en klassepræstation, og det er en magtdemonstration at slå de tyrkiske mestre. Vi scorede tre, og kunne vel have scoret flere mål. Men det er fantastisk at være med til at skrive historie i F.C. København."

"Jeg har næsten kuldegysninger, jeg er stolt af både holdet – og af mig selv. Det har været en hård sæson personligt, jeg kom godt i gang, fik så en slem skade, men er kommet godt igen – og scorede så to mål og havde en assist i dag. Det er helt sikkert al genoptræningen værd. Det er rørende, men er som sagt det hele værd. At vi (efter al sandsynlighed, red) skal møde Manchester United er stort, jeg husker selv kampen i 2006, og det bliver selvfølgelig stort at møde dem…”


Rasmus Falk
”Det var en fed præstation i dag. Vi spillede også godt mod Celtic, men præstation i dag var nok på niveau med den præstation. Det var lidt sjovere i dag, hvor vi virkelig kunne opnå noget. En fed aften. Jeg er stolt af vores europæiske kampagne, og specielt efter gruppespillet har vi været gode. Både mod Celtic, men vi var også gode ude mod Besaksehir. Det var sublimt med 3-0 i dag, og dejligt med dejligt med succes efter lang sæson. Ingen tvivl om, at vi har været bedre i Europa end i Superligaen, det må vi være ærlige og sige. Men lige nu handler det om Europa, og her kan vi ikke få nogen kritik."

"Vi er selvfølgelig optimistiske før mødet mod (formodentlig, red) Manchester United, men de har været gode – og har specielt været gode efter Corona-pausen. Vi skal jagte vores chance, men der er jo ingen tvivl om, at United vil være favoritter."