Ragnar Sigurdsson

Ragnar Sigurdsson skifter til ukrainske FC Rukh Lviv

F.C. København er blevet enige med FC Rukh Lviv om en aftale, der sender Ragnar Sigurdsson til den ukrainske klub med øjeblikkelig virkning. Dermed har Ragnar, der har repræsenteret FCK i to omgange, spillet sin sidste kamp i den hvide trøje.

”Vi er alle meget glade for Ragnar, der har været en markant figur i F.C. København gennem de senere år med et særligt bånd til vores klub og ikke mindst vores fans," siger William Kvist.

"Han har altid givet sig 100 procent på banen for klubben og smittet sine omgivelser med et stærkt vinderinstinkt, så vi skylder Ragnar tak for hans indsats for FCK gennem mange kampe."

”Han nåede at være en del af blandt andet Celtic-kampene i sit andet ophold i FCK, hvor han viste, at han stadig er en dygtig spiller. Men der er meget hård konkurrence på Ragnars position, hvor vi har spillere som Zanka, Boilesen, Bjelland, Nelsson og Marios plus Valdemar Lund på vej."

"Ragnars udsigt til spilletid i foråret var derfor ikke specielt god. Derfor giver det mening for begge parter, at han nu rejser videre og får det bedste ud af resten af karrieren i forhold til at spille kampe og få et eventyr mere. Det ønsker vi ham alt muligt held og lykke med,” siger William Kvist.

Ragnar Sigurdsson opnåede i alt 110 kampe for Løverne efter ankomsten i 2011 fra IFK Göteborg. Siden spillede han i russisk og engelsk fodbold, inden han i januar 2020 vendte tilbage til København.

”Jeg er meget glad for, at jeg fik muligheden for at komme tilbage til FCK og København," siger Ragnar Sigurdsson.

"Det var en fantastisk mulighed for mig, men jeg skulle nok have gjort det noget før, hvis det sportsligt skulle have været perfekt."

"Jeg fortryder det på ingen måde, og jeg har været glad og stolt over at være en del af klubben igen. FCK vil altid være noget særligt for mig, og selvom jeg ikke bliver FCK-spiller igen, så vil jeg altid være FCK-fan."

"Jeg har ikke så mange år tilbage af min karriere, og jeg vil gerne spille flere kampe og opleve et eventyr mere. Det får jeg nu mulighed for, og jeg glæder mig til at komme i gang."

"Jeg vil gerne takke fansene for deres evige støtte til mig, ligesom jeg gerne vil takke alle på og omkring holdet gennem min tid i klubben. Jeg kommer helt sikkert forbi Parken også i fremtiden,” slutter Ragnar Sigurdsson.

Alle i FCK takker Ragnar for hans indsats for klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.