Alexander Hjælmhof

Hjælmhof skifter til HIK

Alexander Hjælmhof skifter fra F.C. København til HIK i 2. division med øjeblikkelig virkning.

19-årige Hjælmhof kom via FCKs talentafdeling op i Superligatruppen i august og har siden fået sin debut i pokalturneringen i november mod Avarta, men nu bliver det fremover HIK, han skal repræsentere:

”Vi har været rigtigt glade for at have Alexander i klubben, og han har helt sikkert potentiale til at nå langt med sin karriere, men lige nu er han for langt fra spilletid på førsteholdet til at det er optimalt for ham at fortsætte i FCK. Nu får han muligheden for at udvikle sig i et godt setup i HIK, der virkelig har et stærkt miljø for unge spillere som ham. Vi ønsker ham alt det bedste i HIK og vil selvfølgelig følge hans udvikling fremover,” siger William Kvist.

Hjælmhof selv ser frem til at prøve kræfter med seniorfodbolden i HIK:

”Jeg har haft det rigtigt godt i FCK og i talentafdelingen, så det er specielt for mig at skifte klub, men HIK er et godt skridt for mig og jeg er sikker på, at det bedste for min udvikling er at få spillet kampe på højt seniorniveau, og det har jeg muligheder for i HIK, hvis jeg gør det godt. Jeg er meget stolt over, at jeg nåede at få debut i Parken og jeg tager en masse gode erfaringer, relationer og læringer med videre fra FCK,” siger Alexander Hjælmhof.

Alle i FCK ønsker Alexander alt det bedste i fremtiden og takker for hans indsats for klubben.