Ahmed Daghim

Daghim solgt til Kolding IF

F.C. København har solgt offensivspilleren Ahmed Daghim til 1. divisionsklubben Kolding IF med øjeblikkelig virkning. Daghim har det seneste år været udlejet til norske HamKam, inden han i dag skrev under på en aftale med Kolding:

”Ahmed er en talentfuld spiller, men han har stadig et stykke vej, før han ville blive kandidat til fast spilletid hos os. Derfor giver det rigtig god mening for alle parter, at han nu skifter til en velfungerende 1. divisionsklub som Kolding, hvor han får mulighed for at bygge sig op stille og roligt. Vi er stolte af, at han kommer godt videre, det er et vigtigt mål i vores talentudvikling, at vi ikke kun sørger for, at dem der kommer igennem til førsteholdet får en god karriere, men at vi også gør vores til, at dem, der skal videre får et godt afsæt og en god klub for dem. Vi ønsker Ahmed alt det bedste i Kolding og glæder os til at følge hans udvikling,” siger William Kvist.

19-årige Ahmed Daghim fik sin debut for FCK inden udlejningen til Norge mod Viby i pokalturneringen i 2018 og fik i alt 6 kampe for FCK. Nu ser han frem til en ny mulighed i Kolding:

”Jeg har elsket at være en del af FCK, så det er selvfølgelig også lidt vemodigt at rejse videre. Jeg har været i klubben i 11 år og er stolt af, at jeg fik lov at være med til store oplevelser. Jeg vil gerne takke klubben for den mulighed. Jeg er dog sikker på, at det er det rigtige lige nu for mig og min udvikling, at jeg kommer et sted han, hvor jeg kan spille kampe på højt niveau og tage det næste skridt. Kolding er en virkelig god klub, og jeg glæder mig meget til at komme i gang der;” siger Ahmed Daghim.

Alle i FCK ønsker Ahmed alt det bedste i fremtiden og takker for hans tid i klubben.