Kampdag i København

Kampdag i København

Intet kan erstatte en kampdag i Telia Parken med F.C. Københavnere på alle tribuner.

Desværre kan vi indtil videre ikke byde jer indenfor, men når vi søndag den 7. juni tager imod Randers FC, så gør vi i stedet hvad vi kan for at rykke lidt af kampdagen hjem i stuerne.

Intet af det vi kan lave inde på stadion vil kunne erstatte jer, men vi er så heldige, at de altid fantastiske fankræfter bag Nedre C og Sektion 12 har valgt at sætte deres præg på tribunerne.

Derudover har vi valgt at gå en anden vej og bruge kræfterne på at give jer lidt mere derhjemme. Stemningen i stuen er ikke det samme som at sidde eller stå på stadion, men her er nogle af de ideer, vi foreløbig arbejder med - og flere er under overvejelse.

Optakt og underholdning hele dagen
For mange er en tur i Telia Parken en heldagsaktivitet, hvor man også mødes enten før eller efter kampen - eller både og. Derfor sender vi løbende live søndag den 7. juni med optakt, interview og underholdning, og der kommer selvfølgelig en nærmere tidsplan, når vi nærmer os kampdagen.

Få Telia Parken hjem i stuen 
Mens din hjemmebane for en tid er rykket hjem i stuen, kan du genskabe lidt af det, du kender fra stadion i form af mad og drikke i de krus, holdere, bakker osv., som du kender fra Telia Parken. På den måde bekæmper vi også madspild, for vores food & beverage partner, Airgroup har en hel del råvarer på lager, som ikke kan holde sig til efteråret.

>>>Læs mere og bestil din kampdagspakke her!

Hold fanen højt!
Vis dine omgivelser at det er kampdag i København!

Vi opfordrer alle til at pynte hjemmet op med FCK-farver og til f.eks. at hænge dit flag ud af vinduet, på altanen eller i flagstangen. Og del gerne din kampdag med os ved at bruge #delditfck eller tag @fc_kobenhavn på Instagram.

Hold afstand
Der er flere muligheder for at se kampen sammen med venner af familie, men vi opfordrer blot til, at alle respekterer myndighedernes retningslinjer for hvor man mødes, og hvor mange man må samles osv. Disse ændres løbende, så hold selv øje med hvad der gælder, når kampdagen kommer.

Bliv klædt på til kamp!
Fanshoppen er igen åben, så hvis du mangler noget til din kampdag i stuen, så kan du både besøge butikken i Telia Parken eller shoppe på fckfanshop.dk

Butikkens åbningstider er mandag-fredag 10-18, lørdag 10-16 og søndag 11-16.

Kampdag i København