Robert Mudrazija

2-2 i træningskampen mod OB

Vi spillede 2-2 mod OB i den første træningskamp efter "Corona-pausen" efter pauseføring 2-0 på mål af Daramy og Pep Biel.

Daramy gav os føringen allerede efter tre minutter, da han fik en bold fra Oviedo og passerede OB-keeperen. Kort før pausen øgede Pep Biel, da han i to forsøg afsluttede en kontra ved at sparke bolden fladt ind i det lange hjørne.

I pausen udskiftede vi planmæssigt alle 11 spillere, mens OB skiftede ud lidt hen ad vejen, før de midt i 2. halvleg også havde udskiftet alle.

Fynboerne havde haft en del spil og chancer før pausen, så det var ikke uretfærdigt, at Moses Opondo reducerede kort efter pausen, men det skete efter en ærgerlig forsvarsfejl.

Fem minutter før tid måtte OB nødtvungent sende assistenttræner Henrik Hansen på banen på grund af en skadet spiller, og han udnyttede i slutminutterne endnu en forsvarsfejl til at lobbe bolden ind til slutcifrene 2-2.