Mohamed Daramy

Daramy: Dejligt at komme i kamp igen

Mohamed Daramy skulle bruge under tre minutter til at komme på tavlen i dagens træningskamp mod OB, da han bragte os foran 1-0 efter oplæg fra Bryan Oviedo:

"Det var dejligt at komme i kamp efter den lange pause, og det var godt at få 45 minutters kamp i benene," sagde Daramy, der ligesom de øvrige startende blev udskiftet med 11 andre i pausen.

"Det var fantastisk at spille kamp med drengene igen, det har vi savnet og glædet os vildt meget til. Jeg føler, at jeg selv står udmærket efter pausen, og vi har også trænet udmærket og holdt os godt i gang, så nu skal vi bare have nogle kampe i benene, og så glæder vi os bare til at komme i gang med Superligaen."

Specielle omklædningsforhold
Såvel spillere som dommere havde i dag fået nye, midlertidige omklædningsrum, der hvor Familietribunen normalt står, men selve omklædningen foregik dog derhjemme.

"Det var lidt specielt, men vi må bare tage det som det og så afvente, om der kommer nogle nye regler, så det bliver mere normalt," lød det fra Daramy, inden han satte kursen mod hjemmet for at komme i bad og skifte tøj.

Alternative omklædningsrum
Alternative omklædningsrum


Ny kamp på tirsdag
Næste gang du kan se Daramy & co. i aktion er på tirsdag kl. 15, når SønderjyskE gæster Telia Parken til vores sidste testkamp inden 3F Superliga-premieren. Den kamp kan du også se direkte på TV3 Sport og Viaplay.