Ståle Solbakken

Ståle: Meget svingende i kvalitet

Ståle kunne tage flere positive ting med fra især 1. halvleg af dagens træningskamp mod OB, men der var også perioder, hvor vi faldt meget i niveau.

"Nu har vi trænet sammen i halvanden uges tid, og den fysiske form er udmærket, men som man også kunne se i dag, så mangler der kamptræning," sagde Ståle efter dagens 2-2 mod OB.

"Vi indledte rigtig godt, men faldt siden i niveau i flere omgange, og sådan var det vel hele kampen igennem, at det var meget svingende i kvalitet. Men der er flere positive ting fra især 1. halvleg, som vi kan tage med, men efter pausen var der flere, der kæmpede med tingene. Vi så generelt, at spillerne er på meget forskelligt niveau, hvor nogen ikke mangler så meget, mens andre har længere igen. 45 minutter på stor bane så i hvert fald ud til at være lang tid for flere af spillerne."

Vi må bruge de næste 10 dage godt
"Der er stadig 10 dage til vi skal spille Superliga, og dem må vi bruge godt på træningsbanen, og heldigvis har vi også en kamp mere på tirsdag."

"Vi har jo en lidt bredere trup nu, hvor vi før kampen kun manglede N'Doye og Boilesen, men spillere som Jonas og Mudrazija har alligevel været væk så længe, at de stadig mangler en del for at være helt i kampform, men det er også hvad man kan forvente."

"Fischer måtte også udgå i dag, og vi må se de næste dage, hvor alvorligt det er, men selv om der er flere spillere, som trænger til at komme ind i en fast rytme, så har vi stadig flere valgmuligheder end tidligere på sæsonen."