Frederik Ibsen skifter til Kolding IF

Frederik Ibsen fortsætter karrieren i Kolding IF, der er placeret på fjerdepladsen i den næstbedste række. Skiftet sker med øjeblikkelig virkning.
 
Frederik Ibsen har været en del af FCKs Talentafdeling og kom efter et ophold i Vendsyssel FF tilbage til F.C. Københavns førsteholdstrup i sommeren 2018. Siden har han været en del af målmandsteamet fik debut mod Esbjerg i foråret 2019.
 
”Frederik har været rigtig god at have i vores trup med hans kvaliteter som målmand og holdkammerat i det daglige," siger Ståle Solbakken.

"Han arbejder altid dedikeret og hårdt på træningsbanen, og han har altid udført den rolle, vi har bedt ham om optimalt. Nu har han brug for at spille en masse kampe, hvis han skal fortsætte sin udvikling som målmand, og det bliver svært for ham i den konkurrence, vi har på målmandsposten."

"Kolding er derfor et rigtigt godt næste skridt for Frederik, der kommer til at spille på højt niveau i en ambitiøs klub. Vi ønsker ham alt det bedste fremover,” siger Ståle.
 
”Jeg har haft det supergodt i FCK, men jeg savner at spille kampe," fortæller Frederik Ibsen.

"Jeg har masser af ambitioner og mål med min fodbold, og dem får jeg nu en ny mulighed for at opfylde med skiftet til Kolding, som spiller med i toppen af den næstbedste række og har et spændende hold og setup."

"Jeg kommer til at savne hverdagen med alle i FCK, og jeg har da en drøm om, at det bliver på gensyn engang. Men nu ser jeg frem til at møde alle i Kolding og give den fuld gas der,” siger Frederik Ibsen.
 
Alle i FCK ønsker Frederik alt det bedste i fremtiden og takker for hans indsats for klubben.