Mikkel Kaufmann

FCK henter Kaufmann med det samme

F.C. København udnytter en klausul i aftalen med AaB, så Mikkel Kaufmann bliver FCK-spiller med det samme og ikke først til sommer som hidtil planlagt.

Kaufmann er derfor nu på vej fra AaB's træningslejr i Sydspanien for at underskrive de nødvendige papirer, hvorefter han slutter sig til FCK-truppen i Portugal allerede i dag.
 
Den 19-årige angriber blev præsenteret som kommende FCK-spiller i sidste uge, men nu har vi besluttet at effektuere skiftet med det samme, og aftalen vi løbe til udgangen af 2024:
 
”Vi vil gerne være helt sikre på, at vi er dækket godt ind på alle positioner i foråret, og derfor har vi besluttet at hente Mikkel ind allerede nu," siger manager Ståle Solbakken.

"Det har hele tiden været en option i aftalen, hvis vi ønskede det. Nu får vi mulighed for at arbejde med Mikkel på træningslejren, og han får gode betingelser for at komme ind i truppen og klubben på en god måde."

"Kaufmann har været på radaren hos os gennem længere tid, og efter hans flotte efterår hos AaB mente vi, at tiden var rigtig. Vi ser et stort potentiale i ham og mener, at han kan blive udviklet til at klare sig på internationalt niveau, så vi glæder os til at have ham med hernede,” slutter Ståle.

Mikkel Kaufmann får trøje nummer 29.