Nicklas Bendtner

Bendtner stopper i FCK

F.C. København og Nicklas Bendtner forlænger ikke den nuværende aftale, der udløber ved årsskiftet.

Dermed bliver det ikke til flere kampe for Bendtner i FCK-trøjen:

”Vi har været meget tilfredse med Nicklas og det bidrag, han er kommet med til truppen, både i omklædningsrummet og ikke mindst på træningsbanen," siger Ståle Solbakken.

"Han har været en mønsterelev og hjulpet truppen og de unge spillere i hverdagen med sin erfaring som fodboldspiller og sit gode humør."

"Han har nok haft en fornemmelse et stykke tid om, hvilken vej det gik, men han har tacklet det topprofessionelt. Han har hele vejen igennem været en god holdkammerat, der har støttet drengene og bidraget til vores gode fælles resultater, også selvom han har været skuffet over ikke at spille mere selv."
 
”Vi har været glade for at have Nicklas på holdet og i hverdagen, men han har været lidt ramt i forhold til spilletid af konkurrencen og af skader."

"Vi har løbende haft gode og ærlige snakke, og vi var også enige om, at det kunne være svært for Nicklas og hans motivation fortsat at få begrænset spilletid fremover."

"Vi forventer, at N´Doye spiller mere, mens Pieros, Santos og Daramy - og inden så længe også Jonas Wind - vil sætte sig på meget spilletid."
 
”Nicklas kom som en ven af huset, og det vil han også være i fremtiden. Han har haft en flot karriere og hos os været en god holdspiller og en god fyr hele vejen igennem, og han er fortsat velkommen hos os,” slutter Ståle Solbakken.

- - - -

”Jeg er stolt over, at jeg fik spillet i FCK-trøjen og scoret et mål i Telia Parken, som var en af mine drømme som fodboldspiller," siger Nicklas Bendtner.

"Jeg har hele tiden kendt til præmisserne for den mulighed, jeg fik af FCK og Ståle, og jeg er blevet behandlet godt af alle i klubben."

”Der er ingen tvivl om, at jeg havde en drøm om, at det skulle blive til mere spilletid og måske en længere aftale. Men jeg respekterer fuldt ud den beslutning, Ståle har truffet, og jeg fortryder på ingen måde, at jeg fik den her tid i FCK."

"Jeg vil gerne takke alle i klubben og ikke mindst fansene for den behandling, jeg har fået i min tid i klubben, det har været rørende for mig."

"Nu vil jeg tænke mig rigtigt godt om i forhold til min fremtid og mærke grundigt efter, om jeg skal forsøge et nyt eventyr i fodboldverdenen eller sige stop og tage hul på nogle nye eventyr i tilværelsen,” siger Nicklas Bendtner.

- - - -

F.C. København har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, da trænere og spillere er på ferie.

Alle i F.C. København ønsker Nicklas held og lykke i fremtiden!