Zeca forlænger til 2023

F.C. København og Carlos Zeca er blevet enige om at forlænge anførerens kontrakt til sommeren 2023, som er to år oven i den tidligere aftale.

Zeca kom til FCK i sommeren 2017 og rundede for nylig 100 kampe for løverne, som han  har været fast anfører for siden sommeren 2018.
 
Ståle: Stor lederfigur
”Zeca er først og fremmest en forrygende god fodboldspiller, der har en hovedrolle på vores hold," siger Ståle.

"Han er en stor lederfigur både på og uden for banen, og siden sin ankomst har han gang på gang vist sine kvaliteter som fodboldspiller og menneske."

Blandt FCK's bedste midtbanespillere
”Jeg mener, at Zeca er på højt internationalt niveau og hører til blandt de bedste centrale midtbanespillere, FCK har haft gennem tiderne. Han går altid forrest på banen og viser holdkammeraterne vejen, ligesom han er et bindeled for trænerne inde på banen."

"Han er ikke den, der råber højest altid, men han leder med sit eksempel og stærke karakter. Vi er utroligt glade for den nye aftale, for Zeca er bare blevet bedre og bedre siden han kom, og vi ser ham have mange gode år på banen for os endnu,” siger Ståle.
 
Zeca: Nogle af de bedste år hidtil
31-årige Zeca, der er græsk landsholdsspiller med en fortid i storklubben Panathinaikos, ser også frem til at forlænge sit ophold i København:
 
”Jeg føler mig som en del af familien i FCK. Jeg elsker klubben, byen og fansene, der har fået mig til at føle mig hjemme og vist mig stor kærlighed, ligesom alle i klubben har åbnet deres hjerter for mig," siger Zeca.

"Det har været nogle af de bedste år i min karriere indtil nu, og jeg er meget stolt over, at jeg skal være her i mange år endnu."

Stadig sulten efter titler
”Vi har store mål sammen, og jeg er stadig meget sulten efter at vinde titler og spille med i de største turneringer med FCK. Vi er en international klub med fantastiske spillere, og vi skal opnå store ting sammen. Jeg glæder mig meget over, at vi er blevet enige om den nye aftale,” slutter Zeca.

 

Zeca trøjen

>> Find Zeca-trøjen i Fanshoppen