Stephan Andersen

FCK forlænger med Stephan Andersen

F.C. København har forlænget kontrakten med Stephan Andersen, så den nu gælder til sommeren 2021, mens den tidligere aftale udløb ved udgangen af 2019.
 
Stephan Andersen kom til FCK i sommeren 2014 og har spillet 107 kampe og har været med til at vinde tre danske mesterskaber og tre pokaltitler for klubben. Den 38-årige målmand er desuden noteret for 30 A-landskampe, ligesom han har en fortid i såvel La Liga som Premier League.
 
”Stephan er først og fremmest stadig en rigtig dygtig målmand, der altid leverer 100 procent på træningsbanen og i de kampe, han har fået. Han har vist en kæmpe dedikation i sit arbejde for at komme tilbage efter den alvorlige skade, han fik i maj, og han er nærmest første mand inde til træning hver dag,” siger Ståle Solbakken og fortæller om situationen i målmandsteamet:
 
”Vi har nu et enormt stærkt målmandsteam med Kalle, Grytebust, Stephan og Ibsen. Med forlængelsen af Stephan har vi sikret et solidt fundament, hvis der kommer nogle justeringer i løbet af transfervinduet, og vi har en aftale med Frederik Ibsen, om at han kan forlade klubben i dette vindue eller senest til sommer, hvor han har udløb,” siger Ståle Solbakken.
 
Stephan Andersen selv glæder sig over udsigten til at fortsætte i FCK:
 
”Det er en rigtig god løsning for mig. Jeg havde andre muligheder efter den tidligere aftale løb ud, men jeg har hele tiden haft et ønske om at fortsætte i FCK, hvor jeg trives supergodt i hverdagen."

"Jeg er stadig ambitiøs og har masser af sult efter at spille fodbold, så jeg er motiveret for at yde mit bedste hver dag og holde alle i målmandsteamet skarpe med sund konkurrence. Jeg er ikke den yngste på holdet mere, men jeg har noget erfaring og knowhow, jeg kan bidrage med – og så kan jeg jo stadig godt tage med hænder, når det er nødvendigt,” siger Stephan Andersen, der fortsætter i trøje nummer 1 for FCK.
 
Fakta
Født: 26. november 1981
Position: Målmand
Højde: 188 cm
Tidligere klubber: Hvidovre IF, Akademisk Boldklub, Charlton Athletic FC, Brøndby IF, Evian GT, Real Betis og Go Ahead Eagles.