Jonas Wind

Fredag er spillerne tilbage

På fredag er spillerne tilbage på Nummer 10 efter juleferien, og på grund af Covid-19 situationen er programmet justeret lidt.

Alle skal på fredag møde op med en negativ PCR-test eller i modsat fald selvfølgelig blive hjemme. Fredag formiddag på Nummer 10 bliver alle PCR-testet igen og mere sker der ikke den dag.

Lørdag er også kun en testdag, hvor alle skal gennemgå en række individuelle fysiske tests for at vise, hvor de står efter juleferien.

Søndag er fridag, så den første rigtige træningsdag er først mandag den 10. januar.

Truppen
Sten Grytebust er vendt tilbage fra sit lejeophold i Vejle Boldklub, og Ruben Gabrielsens lejeaftale udløb ved årsskiftet. Ellers er truppen indtil videre uændret.

Vi gik på juleferie med en lang række skadede spillere, og de fleste forventes at være klar til at træne med i normalt omfang. Det ved vi mere om efter på fredag, og så giver vi en nærmere status.

Seks U19-spillere træner med
En række U19-spillere fra Talentafdelingen deltager i førsteholdets preseason-program: Elias Jelert, Mattias Jakobsen, Daniel Haarbo, Roony Bardghji, Orri Óskarsson samt Marko Stamenic, som er vendt tilbage fra efterårets lejeophold i HB Køge.

Træningskampe
Onsdag 19 januar, kl. 15.30 mod B.93 på klubbens anlæg ved Svanemøllen
Mandag 24. januar, kl. 12 mod FC Helsingør på Nummer 10
Lørdag 29. januar, kl. 13 mod Flora Tallinn på Nummer 10

Træningslejr
Planen er fortsat at rejse til Portugal fra den 1. til 12. februar, medmindre det ikke kan lade sig gøre på grund af Covid-19 udviklingen.

>> Find din plads til forårspremieren mod OB 20. februar