Træning på Nummer 10

Status på truppen

I dag indleder truppen for alvor træningen frem mod sæsonstarten mod OB den 20. februar, og vi har samlet et overblik over de spillere, der var ukampdygtige ved udgangen af 2021.

Covid-19
Som i mange andre klubber i ind- og udland er Covid-19 fortsat en udfordring.

Vi har både spillere og stabsmedlemmer, der har været smittet i vinterpausen, og nogle er det stadig. Men generelt vil vi ikke løbende opdatere specifikt i forhold til Covid-19 i forhold til enkelte spillere eller stabsmedlemmer, før vi når Superligaens start, medmindre der opstår en situation, der har indflydelse på hele holdet.

Vi forventer, at der løbende er spillere, der ikke deltager i træninger, fordi de enten er smittede eller ud fra et forsigtighedsprincip, fordi de er nære kontakter til smittede eller kan være under mistanke for at være smittede i øvrigt.

Skadestatus
Vi gik på vinterpause efter hjemmekampen mod Slovan Bratislava den 9. december, hvor hele 12 spillere var ukampdygtige af forskellige årsager. Her en måned senere er status på skader i truppen, at alle p.t. forventes at være kampklar til sæsonpremieren den 20. februar, bortset fra langtidsskadede Carlos Zeca og Valdemar Lund.

Der kan selvfølgelig opstå nye skader m.m., men det er vurderingen pr. dags dato. Det er dog ikke alle, der er klar til at træne med i fuldt omfang allerede nu, så her er en kort oversigt over de spillere, der var ukampdygtige ved årets udgang.

Zeca og Lund
Carlos Zeca genoptræner efter sin korsbåndsoperation, og Valdemar Lund genoptræner efter en operation i hoften, som blev foretaget kort før jul.

Boilesen og Ankersen
Nicolai Boilesen og Peter Ankersen gennemgik mindre operationer primo december og genoptræner planmæssigt.

Vurderingen er p.t., at de senest på træningslejren i Portugal træner med i fuldt omfang samt spiller træningskampe, og at de således er klar til sæsonpremieren.

Falk, Stage og Lerager
Rasmus Falk var ude i store dele af efteråret, men er som tidligere oplyst helt klar igen til at træne fuldt med.

Jens Stage og Lukas Lerager måtte opgive at spille Slovan-kampen i december på grund af mindre skader, men er også klar til at træne fuldt med igen.

Diks og Baldursson
Kevin Diks og Andri Baldursson missede de sidste fire kampe i efteråret og har genoptrænet planmæssigt og deltager delvist i træningerne, indtil de er klar til at indgå for fuld kraft.

Singh
Luther Singh er tilbage på Nummer 10, hvor han følger et individuelt træningsprogram. Det er endnu ikke besluttet, hvornår han deltager fuldt ud i holdtræningen.

Første testmatch onsdag den 19. januar
Efter planen spiller vi årets første træningskamp onsdag den 19. januar, kl. 15.30 mod B.93.

Det er endnu ikke afklaret, om det bliver på Nummer 10 eller et andet sted i Københavnsområdet, og vi undersøger p.t. også mulighederne for at streame træningskampene.