Rasmus Falk

Falk: Jeg starter på lige fod med de andre

Rasmus Falk er efter sin længere skadeperiode igen klar til at deltage fuldt ud sammen med holdet, når træningen starter op efter vinterpausen sidst i denne uge.

”Det er ikke altid, at en vinteropstart er det mest tillokkende, men jeg glæder mig virkelig til at komme i gang sammen med de andre for alvor igen," siger Rasmus Falk.

"Mit skadeforløb i efteråret udviklede sig ikke, som jeg havde håbet, og jeg var ude i lang tid. Det er altid frustrerende, når man bare gerne vil ind og bidrage på banen."

"Nu er jeg heldigvis i fulde omdrejninger igen og starter op på lige fod med de andre.”

>> Læs mere om vores pre-season

Ser frem til et spændende forår
Falk blev skadet i august mod Sivasspor, og resten af efteråret nåede han kun et indhop på 25 minutter mod AGF den 21. november, inden han blev ukampdygtig igen.

Nu ser han frem til et spændende forår.

”Jeg synes virkelig, at drengene og de mange unge, der måtte tage et stort ansvar, viste karakter i en udfordrende periode i efteråret, hvor vi var en del, der var ude med skader i længere eller kortere tid."

"Derfor står vi også med alle muligheder for at få et vildt spændende forår, hvor vi vil vinde et mesterskab, mens der også kommer nogle virkelig interessante europæiske kampe."

Kan ramme et meget højt niveau
"Jeg tror virkelig på, at vi kan ramme et meget højt niveau og vi glæder os bare til at komme i gang,” siger Rasmus Falk.

Første opgave med point på spil bliver mod OB i Parken den 20. februar kl. 18.00. Du kan sikre dig plads til den kamp her.